keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Teeppä ite sävytetty huulirasva

Voi kamala, minä en edes muista kuinka monen monta vuotta sitten intouduin tekemään itse sävytettyjä huulirasvoja ja jotenkin nämä väsäämäni rasvat ovat myös jääneet käyttämättä... Tällaiset niistä kuitenkin tuli. Btw, jos en ihan väärin muista niin nuo rasiat tilasin Pienestä tuoksukaupasta. En vaan nyt löytänyt niitä enää, liekö enää valikoimissakaan, mutta löytyyhän tuolta huulirasvahylsyjä ja muita purnukoita joita voi käyttää tähän tarkoitukseen.Näiden tekeminenhän on helppoa kuin heinänteko, tarvitset vain jotain huulirasvaa, huulipunaa, lusikan ja sytkärin (kaksi viimeistä on hyvin epäilyttävän kuuloinen yhdistelmä...), tosin minä taisin käyttää kynttilää. Koetin etsiä sitä alkuperäistä ohjetta jonka mukaan näitä tein vaan kyseinen blogi on ilmeisesti poistettu. Löysin kuitenkin erään blogikirjoituksen jossa tästä hommasta kerrotiin (ja ko. kirjoituksessa muuten taidettiin vinkata juurikin blogiin jota etsin) ja laiskana linkkaan sen nyt vain teille tähän, eli KLIK, tuosta pääsee katsomaan vähän tarkempia ohjeita hommaan =)

Kuten arvaattekin, minulla nämä ovat jotenkin kummasti jääneet käyttämättä. Ehkä yksi syy on se kun nämä eivät ole hylsyssä, sellainen rasva kun on mukavampi käyttää. Värikkäästä ulkonäöstään huolimatta nämä eivät anna huulille hirmuisesti sävyä ja jotenkin koostumuskin voisi olla mukavampi. Ei nämä mitenkään kivikovia ole, mutta itse tykkäisin ehkä aavistuksen pehmeämmästä koostumuksesta. Ehkäpä syy on huulirasvassa mitä käytin, tarkkaa merkkiä en muista mutta jotain hyvin halpaa se oli. Voisinkin joskus ottaa uusiksi ja kokeilla hommaa pehmeämmän huulirasvan kanssa, ehkä sitten koostumuskin olisi enemmän mieleeni. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan sävytettyjen huulirasvojen tekoa, siihen voi käyttää huulipunia tai punan jämiä joita ei muuten tule käytettyä. Ja olihan tuossa linkkaamassani blogissa maininta siitäkin että tällä tavalla voi sekoitella uusia huulipunasävyjä itselleen. Eli ei muuta kuin kokeilemaan =)

9 kommenttia:

 1. Todella kivan näköisiä on. Oletko muuten koskaan tehnyt itse saippuaa. Kun olisi kiva lyötää jokin hyvä ohje sen tekoon. =)

  VastaaPoista
 2. Saippuoita en oo jaksanu alkaa tekemään =) Mutta hei, muistelen että just tuolla Pienessä tuoksukaupassa olisi ohjeita siihen hommaan, vilkaise sieltä =)

  VastaaPoista
 3. Heh, kävin itse katsomassa =D On siellä yksi ohje, tällä sivulla on ohjeita ja ihan lopussa on saippuaan ohje: http://pieni.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=18&freePage=294

  VastaaPoista
 4. ...ja siinä alussahan kans sanotaan että blogista löytyy kans ohjeita...

  VastaaPoista
 5. Jeps kiitos käyn katsomassa, kun tuli hirmu saippua himo yhtäkkiä =)

  VastaaPoista
 6. Täytyy ehdottomasti kokeilla :3

  Ja sulla on kiva blogi, sait yhden uuden lukijan ! ;)

  -Ava
  http://always-upsidedown.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Tia: Jos teet saippuoita niin toivottavasti kerrot operaatiosta blogissasi =)

  Ava: Kiva kuulla ja tervetuloa, käynpäs vastavierailulla hetimiten =)

  VastaaPoista
 8. Voi, miten kiva idea, voisin ryhtyä myös sulatuspuuhiin :)

  VastaaPoista