keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Erikoisin käyttämäni kasvovoide

Jokunen aika sitten otin käyttööni Avonilta tilaamani Planet Spa African Shea Butter 'ylellisen kuohkean kasvovoiteen'. Tuote näytti jo kuvastosta katsottuna sen verran mielenkiintoiselta etten voinut olla tilaamatta sitä.

Tästä sitä mielenkiintoisuutta ei huomaa...


...mutta entäpäs tästä?


Tästä se ainakin pitäisi huomata.


Todellakin, tämä on sellaista ilmavaa helmiäismäistä voidetta ja en ole aiemmin moiseen törmännyt. Ennakkoasenteenikin tätä kohtaan meni metsään, jotenkin tuo shea butter sai minut olettamaan että tämä olisi hirmuisen kosteuttavaa ja väärässäpä olin. Omalle iholleni tämä on ihan ok, mutta kovimmilla paukkupakkasilla tämä ei varmasti olisi riittänyt. Tätä on ollut mukava käyttää, iho jää tämän jäljiltä suht mattapintaiseksi ja tuo helmiäismäisyys ei jää hehkumaan iholle mitenkään häiritsevästi. Olen yrittänyt tiirailla nassuani näkyykö siinä mitään hehkua ja en ole varma, ehkä siinä näkyy jotain, mutta jos näkyy niin se ei ole mitenkään silmiinpistävää ja minun mielestäni se on hyvä juttu. Tokihan tämä kannattaa hieroa ihoon tarpeeksi hyvin ja tarkastaa laiton jälkeen tietyt alueet (esim. kulmakarvat) ettei niihin ole jäänyt mitään valkoisia helmenhohtoisia klöntsiä.

Yksi miinus tässä kuitenkin on ja se on tuoksu. En osaa kuvailla mille tämä tuoksuu, mutta omaan nenääni tuoksu on epämiellyttävä. Mieleeni onkin hiipinyt jotta tuoksuvatkohan kaikki tämän African Shea Butter-sarjan tuotteet samalle. Harmi ettei ole mihin vertailla joten tämä seikka jää tällä erää hämärän peittoon. Voin kuitenkin suositella kokeilemaan tätä, ihan jo vaikka vaan elämyksen vuoksi. Juu, pienistä jutuista revin niitä elämyksiä mutta kamoon, kattokaa nyt, kuka nyt ei haluaisi levitellä kasvoilleen kaunista helmenvalkoista voidetta... ;)

5 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella, että koostumus on sama kuin mitä Dermosilin perusrasvassa on ainakin ollut. :)
  Tykkään sellaisesta, mutta kasvoille tuntuisi jotenkin tosi vieraalta...

  Mulla on ollut jotain noita Planet Spa -juttuja, mutta en ole tykännyt yhdestäkään. Hajut ovat yleensä olleet aivan kammottavia.

  VastaaPoista
 2. Harmi kun en oo tainnut kokeilla Dermosilin perusrasvaa niin en osaa sanoa juuta enkä jaata =) Joo, tuotteiden tuoksulla on paljon merkitystä, kyllä käyttökokemuksen pitää olla kaikin tavoin miellyttävä.

  VastaaPoista
 3. Dermosilin Extra-kulttivoide näyttää samalta. Se tuoksuu lyijykynälle... :D Tykkään blogistasi, kun esittelet paljon näitä tavallisten kuolevaistenkin kukkarolle sopivia tuotteita!

  VastaaPoista
 4. Hei, tiedätkö mä arvasin jo sun otsikon perusteella, että sä puhut tästä rasvasta! :D

  Mä postailin tästä jokin aika sitten ja pitää sanoa, että mulla tuo jäi käyttämättä. Aivan liian kummallista mun makuun eikä kyllä sopinut mun iholle yhtään! Missähän se ylellisyys piilee tässä voiteessa? Itse päättelin, että se on tuo helmiäishohde :D eikös se ole aika luksusta! :P

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos, olen rinta rottingilla köyhien asialla ;D

  Nonnu: Heh, aika hyvin arvattu! Ilmeisesti se ylellisyys tarkoittaa juurikin tuota hohdetta plus kuohkeutta, kieltämättä tuo sana 'ylellinen' on hupaisa tämän tuotteen kohdalla =D Mulla on jäänyt huomaamatta sun postaus tästä, täytyypä etsiä se...

  VastaaPoista