maanantai 30. huhtikuuta 2012

Erittäin Hieno Suomalainen

Monet varmasti muistavat lapsuudestaan Erittäin Hienon Suomalaisen shampoon, siis sen sinisessä pullossa olevan. Noh, sitä en ole vielä ostanut, mutta mustikkaiset versiot ostin (plus erään toisen saman sarjan shampoon) ja nyt sitten olisi paikallaan pieni arvio mustikkashampoosta ja -hoitoaineesta.


Tämä parivaljakko on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille ja sitä hiukan ihmettelen. Siis kun minun mielestäni nämä eivät ole kovin hoitavia, hiukset eivät jää sellaisiksi ihanan silkkisiksi näiden käytön jälkeen. Ei, ne melkeinpä natisevat märkinä. Toki hiuslaatukin ratkaisee mutta olen kyllä tavannut huomattavasti hoitavampiakin tuotteita kuin nämä. Ehkä se liittyy silikoniin tai paremminkin niiden puutteeseen. Shampoossa ei ole silikonia, hoitoaineesta en ole varma ja en jaksanut edes alkaa selvittämään asiaa. Tuoksu näissä on mustikkainen mutta ehkä kuitenkin hivenen esanssinen. Miinusta saa nuo pullojen korkit. Okei, tuollaisiahan ne ovat tainneet olla aina, mutta eikö niitä voisi muuttaa hiukan käyttäjäystävällisemmiksi..? Korkkien ulkomuoto ei mielestäni muuttuisi paljoakaan vaikka ne muutettaisiinkin sellaisiksi helposti auki napsautettaviksi korkeiksi, kierrekorkit kun tuppaavat olemaan suihkussa raivostuttavia. Monet kerrat olen lorottanut shampoota käteen ja samalla kikkailut korkkia kiinni toivoen samalla ettei käsissä oleva shampoo lurahda lattialle. Niin ja nyt kun kerta alettiin valittamaan, niin hoitoaine voisi olla vähän juoksevampaa. Juuei, ei se ole mitään kamalaa jankkia, mutta jotenkin koen sen ulos pruuttaamisen hivenen hankalammaksi kuin mitä vastaava toiminto on ollut muilla hoitoaineilla, tosin ehkä siihen vaikuttaa tuo pullon muotoilukin. Huh, olipas tämä arvio vain yhtä valitusta. Mutta fakta on kyllä se etten näitä mustikkaisia tapauksia osta hevillä toiste. Tästä linkistä pääsee katsomaan ko. tuotemerkin tuotteita. Joskus on kyllä ihan pakko ostaa tuota sinisessä pullossa olevaa, ihan vain muistojen vuoksi =)

8 kommenttia:

 1. Vähän samanlaisia fiiliksiä olen kuullut muiltakin näistä :/ eli en ole ostamassa, vaikka merkin nostalgia-arvo houkuttaisikin kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Ehkä nuo shampoot menettelee, mutta hoitoaine kannattais olla joltain hoitavammalta merkiltä, ei sitte hiukset natisisi...

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans ollu viime aikoina tämä mustikkainen käytössä ja kiroan tuon korkin lähes joka aamu kun se lentelee pitkin kylppäriä. Tuoksusta kyllä tykkään vaikka se tosiaan onkin melko esanssinen.

  VastaaPoista
 4. Minä käyn aina onneksi illalla suihkussa, voin kuvitella miten aamupökkyrässä nuo korkit sinkoilis ympäriinsä... =D

  VastaaPoista
 5. Miten sä olet laittanut noi linkit mitkä on tossa Tunnisteet alla. Kun olen itse yrittänyt kanssa noita laittaa ,mutta en ole tajunut miten noi saa.

  VastaaPoista
 6. Siis tarkoitat noita Erittäin hieno suomalainen ja Shampoot ja hoitoaineet juttuja? Sehän menee kutakuinki niin että kun kirjoitat postauksen, niin siellähän oikeassa reunassa on semmonen kohta kuin 'Tunnisteet', sinne voit kirjoittaa tunnisteen/tunnisteet. Mutta sittenhän sun pitää sieltä ulkoasusta lisätä gadget jossa ne näkyy blogin sivupalkissa. Ja nekään ei taida näkyä automaattisesti, ei ainakaa mulla (mikä on mun mielestä ihan hölmö juttu) vaan jos sulla on tunniste jonka laitat ekan kerran niin sun pitää käydä ko. gadgetin asetuksista ettimässä ja tallentamassa se. Jatkossa se sentään tunnistaa sen tunnisteen kun oot kerran sinne sen tallentanut. Juu, tiedän, en osaa selittää tätä kovin helposti... =D

  Yritin ettiä jotain ohjetta vaan en löytäny kunnollista, tässä on yks: http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=fi&answer=44498

  Niin ja onhan sulla käytössä tää uudempi blogger-systeemi, en muista miten vanhemmassa homma meni. Mutta hei, kysy lisää jos tulee ongelmia vielä tuon kanssa =)

  VastaaPoista
 7. No hyvä, ajattelin että saitkohan mun sepostuksesta mitään tolkkua ;)

  VastaaPoista