sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Aito Kampaus- ja muotoiluneste

Tämä on taas sarjassamme 'parempi myöhään kuin ei milloinkaan' tuote-esittelyjä, olenhan ostanut tämän tuotteen jo joskus yli vuosi sitten, kuvakin on otettu viime vuoden helmikuussa... Kieltämättä esittelyä on hidastuttanut vähäiset käyttökerrat, mutta jos nyt rykäisisin edes muutaman sanan tästä. Kyseessä on siis XZ:n Aito Kampaus- ja muotoiluneste. (Ai että mua jotenkin hymyilyttää tuo 'Aito Kampaus- ja muotoiluneste' =D).


Mun on kyllä vaikea arvioida tätä, kas kun ei löydy mitään vertailupohjaa... Mutta, oon kyllä tykännyt tästä niinä parina kertana kun olen käyttänyt tätä kihartaessani hiuksia. Tuoksukin on mukava ja pakkaus on kaunis katsella. Niin ja lisäpisteitä tulee tietenkin kotimaisuudesta. Kyllä siis voin suositella kokeilemaan tätä ja hei, olisi mukava kuulla muidenkin mielipiteitä tästä eli tätä kokeilleet voisivat kertoa mitä itse ovat tykänneet tästä tuotteesta =)

Ps. Nyt taisi selvitä tuon hymyilyttämäni Aito Kampaus- ja muotoilunesteen syy, kas kun tämä tuote on lanseerattu uudelleen XZ-kuluttajien toiveesta, tämä on siis ollut markkinoilla joskus ammoisina aikoina. Onkohan pakkauskin sitten ollut tuon tyylinen, tuo koukeropainatus kun on mielestäni myös sellaisen vanhahtavan oloinen. Niin tai näin, ihana juttu kun tällaisia vanhoja tuotteita palautetaan markkinoille uudestaan =)

2 kommenttia: