tiistai 10. huhtikuuta 2012

Se toinen Attirancen käsivoide

Täällähän kerroin Attirancelta tilaamastani Bambu-käsivoiteesta ja nyt sitten käytössäni on ollut jo jonkin aikaa saman firman Kirsikka-käsivoide. Tämänkin pakkaus hivelee esteettistä minääni, ei kai kukaan voi sanoa näitä rumiksi..?


No niin, eiköhän siinä ollut kuvasaastetta jo tarpeeksi ;) Ensin pari sanaa käsivoiteen tehosta. Tämä on sellaista peruskauraa, vähän samantapaista kuin bambuinen versiokin. Jos käteni narahtavat kuiviksi niin ei tämä saa niitä elvytettyä ja sen vuoksi välillä olenkin turvautunut Erisaniin. Saan kyllä vähän syyttää itseänikin, tässä juttua naputellessani huomaan käteni (tai toisen niistä, oikea käteni kuivuu helpommin) olevan narskuvan kuiva Erisanistakin huolimatta ja kummakos tuo, enpä ole paljoa kätösiäni  tänään rasvaillutkaan... Elikkäs, tämä kirsikkainenkin on sellainen keskitason käsivoide kosteutusteholtaan. Mutta, se tuoksu... Joka kerta tätä käyttäessäni minun on pakko hetken aikaa nuuhkutella sitä. Kertonee siis kuinka paljon pidän tämän hentoisen kirsikkaisesta ja miedosta tuoksusta. Se on ihana, piste =) Jonkin verran tuoksu ehkä muuttuu imeytyessään käsiin mutta onneksi se muutos ei ole sellainen niin kuin bambu-käsivoiteessa, siinähän ihanan vihreä tuoksu muuttui käsilläni maskuliiniseksi, suorastaan partavesimäiseksi. Tässä sentään aistii sen kirsikkaisuuden vielä imeytymisen jälkeenkin.

Jokunen aika sitten mietin innossani raskisinko vaikkapa syksyllä tilata lisää käsivoiteita, ajattelin tilaavani jopa 4 joista yksi olisi luonnollisesti tämä kirsikkainen tapaus. Mutta voi tuli ja leimaus, jostain kumman syystä käsivoiteiden hinnat ovat nousseet siellä roimasti, aikaisemmin ne maksoivat 9,80 € (siellähän oli käsivoiteet alessa silloin kun minä tilasin ja olivat siis tuotakin halvempia), nyt niiden hinta on 13,90 € per tuubi. Whaatthe..?!? Siinä romuttuivat haaveeni, ei meikäläisellä ole todellakaan varaa tilata 4 käsivoidetta tuolla hinnalla, tuleehan siihen postikulutkin vielä päälle =/ En tiedä voisiko tuo liittyä siihen kun ko. käsivoiteet ovat Attirancen latvialaisilla kotisivuilla olleet aina kalliimmat, muistan nimittäin kun vertasin näiden kahden kaupan hintoja ja ajattelin kuinka huikeaa kun kerrankin Suomessa on jokin halvempaa... No, ei ole enää, nyt ne hinnat ovat samaa tasoa. Että juu, jos Attirance tahtoo sponssata mua niin olen avoin ehdotukselle ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti