perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hydra Specific

Edellisen kasvovoiteen loputtua äkkäsin jemmoistani näytekokoisen (15 ml) Yves Rocherin Hydra Specific geelivoiteen ja päätin käyttää sen pois kuljeksimasta.


Oletan tuoteen olevan tämä ja Yveksen sivuilla siitä sanotaan näin:

Tämä aamuisin käytettävä geelivoide imeytyy nopeasti ja tekee ihmeitä ihollesi.

Taikapähkinävettä, aminohappoja ja mineraaleja sisältävä koostumus tehostaa ihon kykyä sitoa kosteutta pintakerroksen alla. Ihon kosteustasapaino säilyy ulkoisista ärsykkeistä huolimatta (lämpötilojen vaihtelut, ilmastointi...).

Silkkaa hyvää oloa ihollesi.

 - Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
- Kasvipohjaisia aineosiar: vaahterasokeri, mangiferiini, taikapähkinävesi.
+: Täyteläinen ja raikas helmiäissininen geelikoostumus levittyy sulavasti eikä tunnu rasvaiselta iholla. 

Ja kas kummaa minähän tykästyihin tähän voiteeseen, siitäkin huolimatta että välillä aistin alkoholin tuoksun ja kyllähän se alcohol denat. muistaakseni jostain kohtaa ainesosaluetteloa löytyikin. Enää en vain pääse tarkistamaan sitä sen tarkemmin, tuubi kun on jo viskattu kierrätykseen ja näemmä Yveksen sivuilta ei löydy INCI-listaa... Noh, tosiaankaan alkoholin ajoittainen leyhähdys ei minua haitannut ja eipä voide mitenkään kirvellytkään kasvoilla. Tykkäännyin tähän siinä määrin jotta harkitsin jopa tämän tilaamista. Lopulta tulin kuitenkin järkiini, mulla kun on jemmassa monen monta kasvovoidetta joten käytänpä ne pois ensin. Tämä kuitenkin kosteutti kasvojani sopivasti vaikka ennen käyttöön ottamista oletin tämän olevan liian heiveröinen kosteuttaja tähän aikaan vuodesta. Vaan väärässäpä olin ja olisinkin hankkinut tämän kevään ja kesän kasvovoiteeksi. No, ens kesänä sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti