sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tylsän pakkauksen ei niin tylsä tuote

Kuten olen monesti varmasti toitottanut, on tuotteen pakkauksella minulle merkitystä. Tokikaan tylsä pakkaus ei estä minua ostamasta tuotetta ja sen tämä postaus todistaakin. Aloin kuitenkin miettimään sitä vaikuttaako pakkauksen ulkonäkö asenteeseen tuotetta kohtaan. Hmm, kinkkinen juttu, ehkä se joskus vaikuttaa ja joskus taasen ei. Mitenkäs teillä, huomaatteko asennoituvanne kauniin pakkauksen omaavaan tuotteeseen eri tavalla kuin rumiluspakkauksessa olevaan?

No mutta, sitten asiaan. Tämä Oriflamen tappotylsässä pakkauksessa oleva kasvovoide on niitä omien kätköjeni aarteita ja otin sen siis käyttöön tässä joskus. Asenteeni tätä voidetta kohtaan oli sellainen blääh-asenne. Kunhan nyt lätkin tätä naamaan, tiedätte varmasti tunteen. Rehellisyyden nimissä kasvovoiteet taitavat harvoin aiheuttaakaan mitään WOW-fiilistä, todistettavasti tämä Lancômen tapaus on saanut punttini tutisemaan innostuksesta. Varmasti niitä on muitakin, mutta harvoin ne tosiaan saavat hihkumaan innosta.

Onko tämä kenenkään muun mielestä tylsä pakkaus..?


Pakkaus on siis tuollainen puolipallomainen (mikä ei käy ilmi omasta kuvastani) joten kähvelsin seuraavan kuvan Oriflamen sivuilta.

Jaaha, huomasin jotta just nyt tämä ei ole tilattavissa, kyllä se ihan vasta oli. Yritin tässä sitten selata Oriflamen nettikuvastoa, mutta se ruoja kun useimmiten tuppaa pistämään koneeni täysjumiin ja niin kävi nytkin aikani selattua. Onneksi Blogger näemmä tallentaa luonnoksen aika ajoin joten en menettänyt tätä tekstiä vaikka selain piti sammuttaa väkisin. Elikkäs niin, en saanut sitten selvyyttä siihen onko tämä myynnissä tuolla kuvastossa jossain paketissa vai eikö ole. Kuitenkin normaalihinta tällä verrattain suurella kasvovoidepänikällä (75 ml) on 6,90 € ja Oriflamen sivuilla tästä sanotaan näin:

Hyvin imeytyvä kosteusvoide sisältää antibakteerista katajaöljyä ja kosteuttavaa sekä suojaavaa E-vitamiinia. Sopii kaikille ihotyypeille.

En kiistä tuota sopivuutta kaikille ihotyypeille, varmasti tämä sopii monille vuodenajasta riippuen. Minä tosiaan käytin pitkään tätä tylsistyneenä kunnes vasta hiljattain tajusin tämän olevan ihan ok tuote kasvoilleni näin talvella. Kesällä tämä saattaisi olla hivenen liian rasvainen vaikkei tämä mitään jankkia olekaan. Olen monesti aikaisemminkin pähkäillyt ihotyyppiäni (oikeasti olisi hauska kuulla kunnon asiantuntijan tuomio) ja mielestäni se on melkoinen sekasikiö. Omalla tavallaan ihoni on sekaiho, onhan otsa, nenä ja leuka ns. kriittisimpiä alueita, mutta jostain kumman syystä vanhemmiten musta-/valkopäitä on alkanut ilmaantumaan myös poskiin ja kaulaan. Niin ja pintakuivuuttakin löytyy, talvisin sen huomaa esim. nenästä. Mutta kuten sanottua, tämä on ollut ihan passeli tuote minulle näin talvella vaikkei tämä saakaan minua hihkumaan riemusta.

2 kommenttia: