lauantai 10. joulukuuta 2011

Löytöretkellä

Olen luonteeltani jonkinlainen hamsteri, jemmoistani löytyy purkkia ja purnukkaa vaikka muille asti jakaa ja siksipä sitä aina ajoittain kokee riemastuttavia hetkiä penkoessaan kosmetiikka-arsenaaliaan. Näin kävi siis hiljattain ja tein suoranaisia löytöjäkin. 'Ai, mullako on tällainenkin..?' ;D Yleisesti ottaen muistini taitaa olla valikoiva, mutta kosmetiikan suhteen se on jopa epäilyttävän tarkka. Nyt kylläkin kävi hassusti, löysin monia sellaisia semisti unohtuneita tapauksia ja olipa joukossa sellaisiakin tuotteita joiden olemassaoloa en muistanut ollenkaan. Huolestuttavaa, eikö totta? Huolestuttavuuden laadusta toki voidaan olla montaa mieltä, itse ajattelen muistini huonontuneen kun taasen jonkun mielestä se on merkki liiallisesta hamstrauksesta... Eniveis, kuvasin sitten nämä semiunohtuneet ja kokonaan unohtuneet tuotteet. Ja niin, muistakaa ettei tässä tosiaankaan ole kaikki jemmassa olevat tuotteet, niitä on huomattavasti enemmän...
 
 
Yksi ikävä mutta tässä kuitenkin on. Huomasin ettei joitain tuotteita enää valmisteta ja siinä mielessä tällaisten tuotteiden arvioiminen on turhaa. Päätin kuitenkin sivuuttaa tuon seikan ja siitä huolimatta aion mainita muutaman sanasen niistäkin tuotteista. Ja niinpä nyt pikaisesti arvioin kaksi käyttöön ottamaani tuotetta joita ei ole enää markkinoilla. Tai on, mutta hiukan erilaisina.

Avonin Cherry Ice jalkakuorinta ja XZ-sarjan Xylitol tehohoito hiuksille.


Avonin Foot Works-sarjassa on aina myynnissä jollekin tuoksuva jalkakuorinta (ja myös muita jalkatuotteita) eli siinä mielessä tuote ei ole lopetettu. Tätä kirsikkaista vain ei saa enää ja tällä hetkellä heidän valikoimissaan näyttäisi olevan kaneli-appelsiinin tuoksuinen versio. Mmm, kuulostaapa muuten hyvältä..! Rehellisyyden nimissä jalkakuorinta ei ole mikään välttämätön tuote, ei ainakaan minulle. Mutta en voi kiistää etteikö kuorinta-aineen käyttäminen jaloille tuntuisi ihanalta, jaloista tulee ihanan siloiset! Ja kieltämättä samalla kämmenetkin silottuvat mukavasti.

Ja sitten tuo XZ. Tätä nykyä myynnissä taitaa olla jokin xylitolia ja hunajaa sisältävä sarja eli tuotesarja on uudistunut. Olisikin mukava kuulla kokemuksia teiltä jotka ovat käyttäneet molempia sarjoja. Itse kyllä tykkään XZ:n tuotteista, mutta tämä Xylitol tehohoito ei tunnu minusta mitenkään tehohoidolta. Ihan kiva tuote tämä on, mutta ainakin omille hiuksilleni tämän teho on normaalin hoitoaineen luokkaa. Aion kyllä joskus hamassa tulevaisuudessa kokeilla tuon uudistuneen tuotteenkin. Ellei se sitten ehdi uudistua taas. Hmm, pitäisiköhän minun sitten hamsteroida se kaiken varalta..pistetäänpäs harkintaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti