torstai 29. maaliskuuta 2012

Toimii kuin junan vessa

Vartalovoiteita minulla piisaa, mutta 100 % hajustamaton sellainen on jonkin aika uupunut valikoimistani. Sellainenhan on tarpeen tietyissä tilanteissa kuten vaikkapa jos et tahdo sekoittaa vartalovoiteen ja hajuveden tmv. tuoksuja keskenään. Niinpä sitten nappasin alennuksessa olleen Lumenen Sensitive touch-sarjan hajustamattoman vartalovoiteen mukaan, tuolloin se maksoi muistaakseni 5 €. Tosin, eipä tuo muutenkaan ihan mielettömän kallis ole, esim Sokoksen nettikaupassa se irtoaa hintaan 6,90 €. (Meikäläinen on tosin sen verran pihi joissain asioissa etten raskisi maksaa noinkaan paljoa hajustamattomasta vartalovoiteesta..tiedän, oon pöljä).


Pakkaus on tylsä, tuote on tylsä, mutta ah niin toimiva! Tosiaankin, tätä käyttäessä on tullut mieleen tuo otsikossa mainitsemani vertaus junan vessaan. Tämä on juuri niitä tuotteita joiden voi uskoa tekevän sen minkä lupaavat ja joihin voi luottaa.

Putelin takapuolella siitä sanotaan näin:

Hajusteettoman vartalovoiteen ravitseva ja hoitava koostumus hellii vartalon ihoa jättäen sille miellyttävän pehmeän tunteen. Suomalainen 100% luomupellava-uute rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Luonnon betaiini kosteuttaa tehokkaasti ja vähentää ihon ärsytystä. Erinomainen kuivalle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton.

Kuulostaa hyvältä ja tuntuu hyvältä, that's it. Tosin itse mietin tuota kuivaa ihoa, toki oma ihoni on talvella kuivempi kuin kesällä ja näin ollen vaatii enemmän kosteutta. Mutta jotenkin en miellä omaa ihoani mitenkään hirvittävän kuivaksi ja minulle tämä on näin talviaikaan hyvä tuote, mitenköhän tämä sitten soveltuu oikein kuivahipiäisille..? Noh, tämä on vain omaa spekulaatiotani ja oman arvioni mukaan tämä on kosteutukseltaan sellaista keskiluokkaa (siis jos vartaloemulsiot jaettaisiin karkeasti kolmeen luokkaan, tämä olisi kakkonen). Summa summarum, suosittelen tämän kokeilemista täydestä sydämestäni, itse kyllä voisin ostaa tätä toistekin mikäli bongaan tämän about 5 euron alennuksesta =)

4 kommenttia:

 1. Mullakin on tuo. Kohta loppuukin kun iho kaipaa paksua voidekerrosta. Ostin kun sai cittarista about 5€:lla ja kaupan päälliseksi sai sensitive-ripsarin.

  Musta toimii kuivallekin iholle.

  VastaaPoista
 2. Epistä, miksei mulla ollu mitään kaupanpäällistä ;D

  VastaaPoista
 3. Se oli tyylikkäästi teipattu cittarin juhlavuositeipillä =D Sellanen keltainen jeesusteippi!

  VastaaPoista