lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tanzy

Lakkalaiskuus vaivaa (sis. kynsien lakkailu ylipäätään, koristeluista puhumattakaan), mutta siitäkin huolimatta se Zoyan oikea Tanzy (tässä postauksessahan selitin kuinka erehdyin luulemaan Ricaa Tanzyksi) pääsi vihdoinkin kynsilleni. Tanzy on siis sellainen oranssi ja mielettömän säkenöivä lakka.


Ei minulla kyllä ole tästä kamalasti kerrottavaa, kolme kerrosta tätä piti laittaa ja neljäskään ei olisi haitannut, kynsirajat kun kuulsivat läpi tietystä kulmasta katsottuna. Mutta kun meikäläinenhän ei ala mitään neljää kerrosta sutimaan (näin päätin just ny) joten sai luvan kelvata. Nätti lakka, mutta ehkä jotain jäi puuttumaan. Tai ehkä tämä onkin enemmänkin kesälakka =)Tässä samassa yhteydessä voisin mainita pari sanaa uudistuneesta Lidlin lakanpoistoaineesta. Näitä uudistuneita pulloja on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja itsekin ostin tämän ajat sitten. Pullon systeemi on siis muuttunut tuollaiseksi erikoiseksi pumppupulloksi elikkäs tuossahan painetaan vanulappua suulaketta vasten ja kas vain, sieltä sitä litkua tulee vanulappuun. On siis aika näppärä verrattuna normipulloihin. Mutu-tuntumalla heittäisin myös väitteen tuoksun muuttumisesta parempaan suuntaan. Satavarma en siis ole, kerran koetin verrata vanhan ja uuden version tuoksuja mutta onhan se vähän hankalaa kun on muutenkin pää täynnä lakanpoistoainehuuruja... ;) Mutta väittäisin tämän tuoksun olevan miellyttävämpi tähän vanhaan verrattuna.


7 kommenttia:

 1. Mä rakastan kynsilakanpoistoaineen hajua <3
  Ja bensiinin...
  Yritän toppuutella itteäni etten haistelis sitä noin niinkun nautintomielessä, aivosolut tykkää varmaan kyttyrää.
  Robin Hoodissa olis tollasta kimalleoranssia ( + muita värejä ) 1,90 pullo. Ajattelin et kun ne on niin halpoja, ne ei peitä ja otin sit rohkeasti tummempia värejä kuin normiste...tattadaa, ne peitti loistavasti ja mä kun ajattelin, et niistä jää heikko kimallekerros jonkin muun lakan päälle.

  Ostinpa vielä mustan cracklelakan, se on törkeän kamala, miks ostin mustan, enhän tykkää edes mustasta ???

  Parasta mun vain ostaa niitä värejä joista ite pidän, niitä jaksaa kynsissä kattella pitdempään.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän jotkut lakanpoistoaineet haisee hyvälle, niinku bensakin ;) Mutta tosiaankaa ei kannata haistella liikoja, siitähän tulee huono olokin =D

  Olikos se lakat Flormareita? Eiku joo, Flormarit taitaa maksaa sen 1,99. Kyllä tosiaan monet halvat lakat yllättävätkin peittävyydeltään. Minkäs merkkisen cracklen ostit ja onko se osoittautunu paremmaksi kuin se toinen jonka ostit?

  VastaaPoista
 3. Noi kimallelakat 1,90 on Kone Helsinki (?) Miracle colors ja se musta cracle on Isadoran graffiti nail top. Olis se varmaan ok, jos väri olis joku toinen.
  Se mun eka crackle on hopeankimmeltävä ja paras, mut eihän sitä halkeilua silleen kimmeltävästä lakasta huomaa. Enää en cracleja osta.

  Seuraavaksi sitten metallinhohtoista liilaa :)

  VastaaPoista
 4. Ne taitaa siis olla Flormareita..tai siis, minä en nyt pysy kärryillä mikä on mitäkin, noissa mun Flormareissa kun on lätkästy tarra jossa lukee Kone Helsinki eli mitä lie sitten ovatkaan =D Mullahan ei oo yhtään Isadoran cracklea, oon ostanu vaan niitä halpaversioita.

  Hih, minä heti mietin et olisko mulla myydä sulle mitään metallinhohtoista lilaa lakkaa ;) Ei vaan taida olla ihan sellaista puhdasta lilaa ja metallinhohtoista vieläpä. Yks Yveksen minilakka on mutta en oo itekkää sitä kokeillu ja saathan semmosen hankittua helposti itekki. Ja toki saat hankittua muitaki lakkoja, mulla on vaan kato nyt päällä semmonen myyntibuumi kun myyn pois ei niin kivoja lakkoja ym. kosmejuttuja =)

  VastaaPoista
 5. Mul oli reilusti lakkoja, mut kyllästyin lakkailuun, kun ne kesti vain päivän pari ja sit lohkeilivat ja annoin suurimman osan tyttärelleni.
  No, nyt on oiva syy hankkia uusia.
  Kaikista kivointa on et sen Trindin nail repairin ansiosta mulla kynnet pysyy passelin mittaisina, se on hyvää ainetta.

  VastaaPoista
 6. Johanna: Oi, kiitos, pitääpä käydä kurkkaamassa =)

  Arja: Joo, ei se oikein motivoi jos lakat ei pysy kynsillä. Jotkuthan jaksavat vaihtaa lakat päivittäin mutta minä en kyllä jaksais semmosta =)

  VastaaPoista