lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pinky Brown

Jokin aika sitten minulla kävi melkoinen tuuri. Jos nyt joku muistaa, niin minähän haikailin Models Own Beetlejuice-sarjan Pinky Brown lakan perään ja sitähän ei meidän Seppälöistä löytynyt. Niinpä olin pudottaa silmät päästäni kun bongasin eräästä blogista ko. lakan myynnissä ja sieltähän minä sen sitten nappasin itselleni. Kiitokset vain Katri kun maltoit luopua lakastasi =)

Pinky Brown on kyllä nimensä mukainen lakka.


Lakkaa piti laittaa 3 kerrosta ja se onkin minun mielestä maksimi, lakan arvostus olisi laskenut kuin lehmän häntä jos tätä olisi pitänyt laittaa vielä enemmän. Niin kuin tiedätte, minä en siedä lakkoja joita pitää kerrostaa kerrostamisen jälkeenkin.


Jostain muistelen lukeneeni kommentteja kuinka jotkut odottivat tältä lakalta hiukan enemmän. Kieltämättä tämä olisi voinut olla vieläkin upeampi, mutta siitä huolimatta tykkään kyllä tästä. Kaunis lakka ja onneksi sain tämän vihdoinkin omakseni =)

Sittenpä päätin huvikseni kokeilla Flormarin kullanväristä graffitilakkaa tämän päälle. Minähän ostin kerran tämän kullanvärisen ja hopeisen graffitilakan ja en saanut pulloja auki. Sittenpä sain vinkin jonka avulla pullo aukesi: valuta pullon päälle jonkin aikaa lämmintä vettä. Siinä siis teillekin vinkki jos olette yhtä hoopoja kuin minä, eihän mulle tuollainen tullut mieleenkään... ;D No mutta, tällaiset niistä sitten tuli, ihan ok. Ainut mikä ärsyttää näissä graffitilakoissa on niiden kyky klöntsääntyä sudin varteen. Ainakin mulla on käynyt niin tällaisten halpaversioiden kanssa ja nyt tästä kultaisesta pyyhinkin klöntsät pois pumpulipuikolla. Tuli vain mieleen onko kalliimmilla graffitilakoilla sama ominaisuus vai onko tämä vain näiden halpusojen ongelma?


4 kommenttia:

 1. Mulla ainakin IsaDoran Graffiti Nail Top paakkuuntuu varteen vielä enemmän kun mun oma halppis-Flomarin hopeinen... :D

  VastaaPoista
 2. No kääks, sehän kuluukin sitten hirmu nopeasti kun aina käyttäessä osa lakasta menee käyttökelvottomaksi... Voin siis jälleen todeta että halvatkin tuotteet osaavat yllättää positiivisesti ;)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Niinaa ja mulla on tosiaan OPIn shatter, joka sekin kökkööntyy sutiin hieman. Tosin onhan sitä lakkaa 15ml, että siinä on vähän varaa kökkööntyäkin, mutta on se silti ärsyttävää.

  VastaaPoista
 4. Ilmeisesti se on tuollaisten lakkojen ominaisuus hinnasta riippumatta =/ Ärsyttävää kyllä, yhden käyttökerran aikana sitä ehtii klöntsääntyä paljon...

  VastaaPoista