sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

7 faktaa minusta

Meikkistudion Gloss haastoi paljastamaan 7 faktaa meikäläisestä, kiitos siis tästä! =)


Tunnustuksen saajan tehtävänä on:


1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.


Luulin jo tehneeni tämän mutta ilmeisesti olin väärässä, en ainakaan äkkiseltään löytänyt blogistani juuri tätä haastetta... Tässä nyt saattaa tulla ilmi asioita jotka olen jo joskus aikaisemmin maininnut, pahoittelut siis siitä =)

1. Olen siis kosmetiikkafriikki, tosin ulkoisesti sitä ei välttämättä huomaa =D En siis laittaudu hulluna ja noh, toisaalta varsinaiset meikit eivät kuulukaan intohimoni kohteisiin. Joskus ne ovat kyllä kuuluneet (tosin en meikkaillut tuolloinkaan juuri ollenkaan) ja meikkejä löytyykin vaikka muille asti jakaa. Oikeastaan pitäisi alkaa käyttämään niitä, laiskuuttahan tämä vain on. Esimerkiksi huulikiiltoja tykkään edelleenkin ostella ja niitä tartteisi kulutella pois. Tokihan mulla on joskus kausia jolloin sitä tulee sipaistua huulille, sitten se vaan jotenkin unohtuu. Höh sanon minä, nyt otan itseäni niskasta kiinni!

2. Tämän olen saattanut mainita aikaisemminkin eli olen entinen ns. porotyttö. Porot ovat edelleen lähellä sydäntäni vaikkeivat kuulu enää elämääni. Täytyy sanoa että harmi, kyllä vain kaipaan niitä aikoja kun olin porohommissa =/

3. Tyynyliinan kulmien ja vaatteiden saumoissa olevien tiettyjen kohtien hipelöinti on intohimoni. Kuulostaa oudolta, mutta jossain vaiheessa sain tietää etten onneksi ole yksin outouteni kanssa =D Nukkumaan mennessä hipeltelen sormenpäilläni tyynyliinan kulmia ja voi sitä harmituksen määrää jos tyynyliinassa ei ole sopivia hipellyspintoja. Siksi mielelläni valikoinkin käyttöönin sellaisia sopivia tyynyliinoja ;) Olen kuulemma jo lapsena harrastanut jonkinlaista hipellystä, tuolloin olin hivellyt tyynyliinan kulmalla kämmenpohjaani. Ja btw, tämän taipumukseni vuoksi en tykkää ajatuksesta että käyttäisin yöllä puuvillahanskoja käsivoiteen muhitteluun..!

4. Puhun usein avokilleni hassulla äänellä (ja kyllä hänkin saattaa puhua minulle =D), lisäksi kaikenlainen erikoinen ääntely on meille kovin tuttua. Pliis, älkää sanoko ettette harrasta tällaista kumppanienne kanssa, pitäähän elämässä olla hassuttelua!

5. Rakastan siisteyttä, mutta järjestyksen ylläpito on minulle kovin vaikeaa. Siivouskaan ei kuulu rakkauspuuhiini ja jos olisin rikas, käyttäisin siivouspalveluita.

6. Nukkuminen on intohimoni ja lähes päivittäin otan nokoset. Se vaan on sellainen tapa josta en osaa luopua ja en haluakaan luopua, miksi kärvistellä jos väsyttää ja jos on mahdollisuus kaivautua lämpimän peiton alle..mmmm =P

7. Opiskeluaikoinani kähvelsin erään tuolloin suht suositun bändin jäsenen alushousut. Päädyimme heidän hotellihuoneeseen (no hyi teitä, mitään ei tapahtunut ja nämä tyypit olivat vielä liian vanhojakin parikymppisten vinkkelistä katsottuna) ja siellä humalapäissäni bongasin ko. alkkarit. Jostain syystä idea niiden pihistämisestä tuntui hyvältä ja niinpä survaisin pöksyt taskuuni. Valitettavasti myöhemmin huomasin niissä olevan suht mellevän jarrutusjäljen. Paskanen tapaus siis.

Huh, ihan viittätoista henkilöä en haasta tekemään tätä, tämä kun on pyörinyt jo lähestulkoon kaikissa blogeissa. Haastan mukaan seuraavat blogit, siis jos eivät ole jo ehtineet tätä tekemään...


4 kommenttia:

  1. Oi, kiitoksia tästä! Enpä ole tällaisia saanut ennen :D.
    Täytyypä tehdä tämä tässä lähipäivinä ^_^.

    VastaaPoista