maanantai 5. maaliskuuta 2012

Dior Capture Sculpt 10 Yeux

Tällä kertaa arviota otsikon mukaisesta Diorin silmänympärysvoiteesta (jonka nimeä en kirjoita toistamiseen, kammoan pitkiä tuotenimiä vaikkei tuo nyt niiiin pitkä olekaan). Se taisi olla viime kevättä tai kesää kun huolestuin silmieni yläluomista, kas kun varsinkin toinen niistä oli alkanut uhkaavasti löpsöttämään. Ikäkriisiähän sellainen havainto meinasi pukata ja aloinkin etsimään tietoa oikeasti hyvistä silmänympärysvoiteista ja kyllähän niitä löytyi, kun vain olisi tiennyt mikä niistä olisi se paras juuri minulle. Lopulta taisin löytää Ostolakossa-blogista maininnan tästä tuotteesta, tämä siis kuulemma tekee välittömästi sellaisen napakoittavan kalvon iholle ja olin riemuissani, tuollainenhan olis just mulle passeli! Onnekseni sain tämän sitten ilmaiseksi, olen siis vaihtelevan aktiivisesti PointBlog/PointShop touhuissa mukana eli siellä kerätään pisteitä mm. kirjoittamalla pieniä 'blogeja' ja osallistumalla eri kilpailuihin. Näillä pisteillä sitten voi 'ostaa' tuotteita ja tämä sy-voide oli valikoimissa. Hah, sainpahan kerrankin kunnon hyötyä touhuistani ;)

Kiiltelevää purkkia on pikkasen hankala kuvata, kivat heijastukset...


Sain tämän joskus kesällä ja jo tuolloin kokeilin sitä pari kertaa. Harmikseni petyin hiukan, kilin kellit tämä mitään napakoittanut yläluomeani. Jätin tämän odottelemaan käyttövuoroaan ja nyt jokunen aika sitten otin tämän käyttöön ja taas petyin, eijei, ei liftaa ei! Kunnes minulla välähti. En tiedä olinko annostellut tätä väärin vai oliko syy väärä levitystapa (tai paremminkin alue), mutta enää en ollutkaan niin pettynyt kunhan vain aloin perehtymään tarkemmin tämän käyttötapaan. Eli kyllä, jossain määrin tämä napakoittaa sitä lörppöä yläluomeani, tosin toivoisin efektin olevan vieläkin voimakkaampi. Ilmeisesti tuo luomeni on sitten sen verran raskas ettei voiteilla pystytä liian mykistäviin ihmeisiin... Lisäksi napakoittava efekti voisi kestää kauemmin sillä ei tämä koko päivää kiristä luomeani. Mutta, jälleen kerran syytän liian pulleaa lörppöluomeani.

Koostumukseltaan voide on geelimäistä mutta ei kuitenkaan sellaista liian kevyttä, tämä kosteuttaa luomiani juuri sopivasti. Tuskin hankin tätä jatkossa-ellei tämä sitten pitkän ajan päästä ala toimimaan paremmin. Tämä on kuitenkin meikäläisen mittapuun mukaan kallis, äkkiä vilkaisin paria paikkaa ja Sokoksella tämä oli tammikuussa tarjouksessa S-etukortilla 56,50 €, nyt hinta on 71 €. Strawberrynetissä tämän hinta on 46 euroa (tai 46,50 €, löysin sille 2 eri hintaa =D) eli kannattaa tosiaankin kytätä ulkomaisia kauppoja mikäli tätä halajaa itselleen. Nyt varmasti moni ajattelee että olen hirmu pettynyt tähän tuotteeseen. Ei, kyllä minä yllätyin siitä että tämä tosiaankin sai lörppöluomen näyttämään vähemmän lörpöltä ja suosittelen kokeilemaan mikäli omaat saman ongelman. Tämä voi toimia sinulla paremmin mikäli 'lörppösi' ei ole niin raskas kuin minulla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti