perjantai 10. helmikuuta 2012

Mönkäkynnet

Jep. Aina vaan menee mönkään nämä mun kynsijutut. Vaan mitäpä pienistä, jospa tämä enteilee parempaa kynsikautta. Hah, niin varmaan... Tässä olisi vilautukset kaksista erilaisista kynsistä, nuo viimeisimmät eivät menneet pipariksi, mutta niistä lisää näiden epäonnekkaiden kynsien jälkeen. Enpä muuten sitten muista miten monta kerrosta tuota alimmaista värillistä lakkaa laitoin näihin lakkauksiin. Tai siis muistan sen, että toiseen sudin 2 kerrosta ja toiseen taasen 3, mutta se ei paljon auta kun pitäisi muistaa kumpaan tuli se kaksi kerrosta ja kumpaan taasen se kolme. Sentään muistan sen, että tuota hohtavaa lakkaa laitoin kumpaankin versioon yhden kerroksen. Mönkäkynsiin laitoin alimmaiseksi tuota oikeanpuolimmaista Casuellen simppeliä nimetöntä ja kooditonta helmiäisvalkoista lakkaa ja päälle tuli yksi kerros Wild and Crazyn ihanaista Ticklish Toes-lakkaa.


Ja tällaiset niistä sitten tuli tarraleikkieni jälkeen. Aika kamalat, vai mitä?


Lakkausta suunnitelessani mietin eri vaihtoehtoja ja yksi niistä oli tarrat kaikkiin kynsiin. Lopulta kuitenkin taisin päätyä siihen tyypilliseen vaihtoehtooni eli päätin laittaa tarrat vain nimettömään. Vaan sittenpä kohtalo puuttui peliin ja käsiä pestessäni oikean käden pikkurillin lakkaus meni aivan muhjuksi, luulen että pelkkä veden paine sai sen ruttaantumaan koska kyllä minä kynsiä koetin varoa käsiä pestessä. Manailin asiaa mielessäni ja en edes ajatellut pistäväni pikkurilliä uusiksi, päätin että laitan sitten tarrat kaikkiin kynsiin koska jostain kumman syystä en voinut kuvitellakaan tilannetta jossa pelkästään oikean käden pikkurillissä ja vasemman käden nimettömässä olisi tarrat. Outo minä ;) Lopputulos oli siis ruma, sitä ei käy kiistäminen. Lisäksi taisin läntätä tarrat turhan huolimattomasti sillä reunat alkoivat repsottamaan. Päätin poistaa lakkaukset melkein samantien ja tarroja pois repiessä huomasin kuinka lakkaus itsessään oli suht märkää, siitäkin huolimatta että olin käyttänyt pikakuivattavaa päällylakkaa. No eihän se pikakuivattaja välttämättä narautakaan koko lakkausta heti täysin kuivaksi, mutta epäilyttävän lötköä poistamani lakka oli ja epäilykseni kohdistuivat tuon Casuellen lakan suuntaan. Olin nimittäin joskus testannut sitä yhdelle kynnelle ja muistelen jo silloin huomanneeni ettei se kuivu nopeasti. Eli taidanpa metsästää itselleni uuden helmiäisvalkoisen lakan, tuon kanssa en enää toiste ala tappelemaan.

Tämä toinen lakkaus oli sitten vähän testailua, päätin siis testata tuota Wild and Crazyn Ticklish Toes-lakkaa saadakseni varmuuden ettei se ole syyllinen aiemman lakkauksen huonoon kuivumiseen. Laitoin sitä siis päällimmäiseksi aivan niin kuin aiemmassakin lakkauksessa, mutta alle laitoin Color Clubin Uptown Girl-lakkaa. Sain minä nämäkin lakkaukset hiukan ruttuun (peevelin vessahätä iski väärällä hetkellä), mutta se ei ollut mitään verrattavissa aikaisempaan kokemukseen ja tällä kertaa lakat eivät sentään lähteneet rullautumaan veden kosketuksesta... Huokaisin siis helpotuksesta, tuo Ticklish Toe kun on niin vietävän nätti lakka. Lopputulos oli ihan jees luonnossa, kuvissa näyttää ehkä vähän kökköisemmältä.
4 kommenttia:

 1. Hei, tosi kauniita nuo kukkatarrat kuitenkin ovat :) mistäs sä ne oot ostanut?

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa ostin nuo tarrat joskus eräältä bloggarilta ja en tiedä mistä hän ne on ostanut =/ Oliskohan hän tilannut ne e-baysta, pikasesti katselin ja esim. tällaiset sieltä löytyy: http://www.ebay.com/itm/3D-Fingernail-Finger-Nail-Art-Stickers-Appliction-Seal-2-Packs-/320793899386?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab0ce717a

  Eli kannattaa hakea hakusanalla '3D nail seal', sillä niitä ainakin löytyy =)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, olitpas avulias! :) täytyypä sieltä kattella mitä löytyy :)

  VastaaPoista