torstai 9. helmikuuta 2012

Attirance Attention!

Jokunen aika sitten päädyin Attirancen nettisivuille ja katselin kiinnostuneena tuotteita. Varsinkin käsivoiteet herättivät kiinnostukseni ja ajattelinkin joskus tilata niitä. Noh, tässä hiljattain nämä käsivoiteet hiipivät taas mieleeni ja ajattelin käydä vilkaisemassa niitä. Siinä sitten etsiskelin kirjanmerkeistäni kaupan linkkiä ja lopulta se löytyi. Olin siis vallan unohtanut kaupan nimen, vain käsivoiteet olivat jääneet kummittelemaan mielen perukoille. Ja voihan pojat mikä tuuri ja ajoitus minulla oli, siellä on nimittäin 14.2. saakka juurikin nämä ihanalta kuulostavat käsivoiteet 25 % alennuksessa. Tämän täytyi olla johdatus ja niinpä sitten tilasin tänään sieltä kaksi käsivoidetta, Bambun ja Kirsikan. Tokihan minä alunperin ajattelin tilata muutakin, ensin ajattelin tilata käsirasvojen lisäksi ananakselta tuoksuvan palasaippuan. Tulin kuitenkin siihen tulokseen etten raski (vaikkei se kallis olisikaan ollut, 4 €), varsinkin kun mulla on tuhoton määrä suihkugeelejä ennestään. Jossain vaiheessa harkitsin jonkin aromaattisen kasvoveden tilaamista, mutta pihiys iski taas ja päätin jättää sen ajatuksen asteelle. No, sitten ajattelin josko tilaisinkin 3 käsivoidetta, mutta sain järkeiltyä itselleni etten tällä haavaa tarvitse kolmea uutta tassurasvaa ja näinpä ostoskoriin päätyivät vain ne kaksi. Omatuntokaan ei sitten kolkuttanut niin pahasti ;) Nyt sitten odotan kieli pitkällä paketin saapumista ja täytyy sanoa että odotukset käsivoiteilta on kovat. Niistä sitten luonnollisesti raporttia aikanaan. Mutta niin, tämän postauksen pointti oli siis vinkata tästä alennuksesta mikäli olette joskus vaikka harkinneet Attirancen käsivoiteiden kokeilua.

3 kommenttia:

  1. Innolla odotan Attirancen käsivoiteiden käyttökokemus-postausta :) Laitoin itse just vartalovoide tilauksen menemään ja jäin hieman harmittelemaan, olisiko pitänyt vielä sortua käsivoiteisiinkin....

    VastaaPoista
  2. Käsivoiteet saapuivat tänään ja toista olen jo vähän kokeillut. Raporttia tulee siis jonkin ajan kuluttua, alkufiilis oli kyllä ihastunut =)

    VastaaPoista
  3. Eikun höh, kokeilinhan minä ihan pikkuisen sitä toistakin eli tuplaihastus käsivoiteita kohtaan =D

    VastaaPoista