lauantai 7. tammikuuta 2012

Tuoksuu, tuoksuu!

Nämä muutamat tuoksupainotteiset tuotteet on pitänyt esitellä jo aikoja sitten vaan kummasti se on aina jäänyt. Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan...


Minun nenääni orvokki-litsi yhdistelmä tuoksuu hyvältä, mutta valitettavasti en osaa kuvailla tuoksua sen paremmin. En edes tiennyt mille litsi tuoksuu ja tässä nuuhkuttelinkin erästä toista litsiä sisältävää tuotetta saadakseni selville tuoksuvatko nuo Avonin tapaukset litsille =D No, taitavat ne tuoksua, tosin ehkä mun olisi pitänyt haistella niitä rinnakkain..mutta siis, hyvälle ne tuoksuvat, piste. Tuo vartaloemulsio (tai tarkemmin ottaen tuohan näyttäisi olevan käsi- ja vartaloemulsio) on sellainen suht kevyehkö tuote kosteutusteholtaan, mutta kyllä se ihan asiansa ajaa. Suihkugeeli oli (se olen käyttänyt jo ajat sitten) toimi niin kuin suihkugeelin pitääkin toimia ;) Vartalosuihke tuoksuu hyvälle, mutta sen kesto ei taida olla oikein paras mahdollinen. Vaan annettakoon se anteeksi, hinnalla kun näitä tuotteita ei ole pilattu, tämän hetkisessä kuvastossa vartaloemulsio ja suihke maksavat 3,50 € ja suihkugeeli 3,90 €.

Ja sitten eräs toinen parivaljakko, nimittäin Fruttinin kirsikan&vaniljan tuoksuinen vartalotuoksu ja kropparasva.


Suihkeen ostin eräältä bloggaajalta (kiitosta vaan vielä kerran!) ja vartaloemulsio on toissakesäinen ostos Viron reissulta. Mulla on näiden lisäksi sellainen purkkimallinen tuhdimpi vartalorasva jonka avokki toi viime kesän ulkomaanreissultansa, sitä en vain ole vielä korkannut. Nämä tuoksuvat kirsikkaiselle, mutta jotain olisin toivonut enemmän. Älkää kysykö mitä kun en itsekään sitä tiedä =D Mutta kyllä minä näistä tykkään, jotenkin vaan ilmeisesti tulen itse immuuniksi näiden tuoksulle (varsinkin jos käytän näitä yhtä aikaa) ja helposti ajattelen etten tuoksu millekään. No, kuulemma tuoksun, piti kerran oikein kysyä avokilta asiaa =) Vartaloemulsio on sellainen perusrasva joka hoitaa hommansa. Suihkeen kesto taitaa olla sellaista perusluokkaa ja en nyt uskalla heittää mitään arvailuja kehiin siitä kestääkö se tuota Avonin suihketta kauemmin. Mutta, jos vertaa tätä Fruttinin ja Avonin tuoksua omistamiini Victoria's Secretin vartalosuihkeisiin on ero selvä, kyllä vain VS:n tuoksut kestävät huomattavasti kauemmin kuin nämä. En siis välttämättä enää ostele tällaisia lyhyen ajan tuoksusuihkeita. Ellen sitten törmää aivan liian ihastuttavaan tuoksuun... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti