tiistai 10. tammikuuta 2012

Kasvojuttuja

Viime vuoden puolellahan kävästiin Haaparannassa ja sieltä kosmefriikin mukaan lähti monenlaisia tuotteita. Yksi niistä oli nämä puhdistusliinat joita käytin siis ihan kasvojen puhdistamiseen ja välillä mm. kainaloiden raikastamiseenkin =D


Purkki on siis toiminnaltaan tällainen, toisaalta hyvä ominaisuus (liinat eivät pääse kuivumaan), toisaalta ärsyttävä (jos vaikkapa liina katkeaa tai jos kerralla yrittääkin jostain syystä tulla useampi liina).


Otin sitten kuvan yksittäisestä lappusestakin, tarkoitus oli kai verrata näitä aiemmin hehkuttamiini Lidlin vauvanpyllypyyhkeisiin joista sitten valitettavasti ei ole kuvaa tarjolla...


Kuten kuvasta näkyy, pyyhe on suht ohut ja on epäilemättä makuasia pitääkö ohuista vaiko paksuista puhdistuspyyhkeistä. Ne Lidlin pyyhkeet ovat nimittäin suht paksua materiaalia näihin verrattuna. Myöskin koko on eri luokkaa, ne Lidlin jutut ovat isompia. Tykkäsin kyllä tästä Ruotsin tuliaisesta ja voisin ostaa toistekin, kalliita nämäkään eivät olleet, tosin hintaa en enää muista. Yksi miinus on kyllä mainittava, loppua kohden liinat muuttuivat järjettömän märiksi purkin pohjalle lillumaan jääneen nesteen vuoksi, sain ihan puristaa nestettä pois liinoista ennen käyttöä. Tokihan tuo olisi helposti ratkaistavissa eli ei muuta kuin kansi auki ja kaatamaan nestettä vähemmäksi. En vaan itse jaksanut alkaa moiseen operaatioon ;) Meikin poiston tehokkuudesta en oikein osaa sanoa, niin kuin olen ennenkin todennut, on meikätädin meikkaukset tyyliin puuteri+peiteväri. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan mikäli näihin törmäätte.

Sitten vielä arviota eräästä kasvovedestä. Ostin tämän jo toissakesänä Viron reissulta ja hiljattain huomasin jotta hupsista, siinähän on parasta ennen-päiväys mennyt umpeen... En kuitenkaan välittänyt moisesta pikkuseikasta vaan otin kasvoveden pikimmiten käyttöön.


Kyseessä on siis Orton Puhas Loodus-sarjan normaalille ja sekaiholle soveltuva puhdistava ja raikastava tyrnikasvovesi ja Orton sivuilla siitä sanotaan näin:

Ihoa virkistävä kasvovesi ihon päivittäiseen hoitoon. Tyrni-, keltamo- ja kehäkukkauutteet rikastavat ihoa vitamiineilla, nopeuttavat ihosolujen luonnollista uudistumista ja pikkuhaavojen parantumista, lievittävät tulehdusta. Mentoli viilentää miellyttävästi ihoa ja saa aikaan raikkaan tunnelman. Sopii käyttää myös parranajon jälkeen.

Minua tuo maininta pikkuhaavojen parantumisesta naurattaa, alkoholista johtuen tämä kasvovesi kyllä kirvelee kirpsakasti iholla jos siinä on jotain rikkeymiä... Tuoksu on jokseenkin erikoinen, minulla tulee siitä mieleen hyttysmyrkky, tosin sellaisella hyvällä tavalla =D Toki jonkun toisen mielestä se ei välttämättä muistuta tuoksultaan mitään Offia tmv., taisin avokilta kysyä asiaa ja muistelen ettei hän ollut samoilla linjoilla kanssani. Omasta mielestäni tämä on sellainen peruskasvovesi, ihan ok, mutta itse taidan jatkossa suosia alkoholittomia kasvovesiä. (Sanoo nainen jonka varastossa on vielä yksi ilmeisesti alkoholia sisältävä kasvovesi..huoh). Näitä Orton tuotteitahan saa ihan Suomestakin, ainakin Verkkoapteekki.fi pitää valikoimissaan joitain heidän tuotteitaan. Tässä suora linkki kyseiseen kasvoveteen jos kiinnostus heräsi.

Edit. Minulle jätettiin kommenttia jossa kerrottiin Livishopin myyvän nykyisin Puhas Loodus-tuotteita. Eli sieltäkin ko. sarjaa voi tilata =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti