keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Simple pleasures by Seppälä

Nämä arviot ovat vähän hätäisiä, olen vain kokeillut tuotteita mutta tilanteesta johtuen tahdoin tulla huikkaamaan teille näistä suht pian. Ai että mistä tilanteesta puhun? No tietysti Seppälän alesta ;) Kävin siis toissapäivänä ko. puljussa ja sieltä lähti mukaan seuraava parivaljakko.


Nämä Simple pleasures-sarjan vartalovoiteet eivät paljoa kukkaroa rokottaneet, alkuperäinen hinta näillä oli 3,95 € per tuubi ja nämä olivat puoleen hintaan. Lisäksi muistaakseni näistä sai vielä Seppälän kortilla 10 % alennuksen. Vasemman puoleinen mango-jasmine on tuoksultaan hyvin mieto ja en oikein osaa kuvailla tuoksua, mutta tykkään siitä silti. Oikealla oleva kirsikka-vanilja on sitten hiukan voimakkaampi ja niin kuin arvata saattaa, se tuoksuu marjaisen vaniljaiselle. Äkkiseltään kokeiltuna vaikuttavat vallan hyviltä vartalovoiteilta eli ei muuta kuin Seppälään jos kiinnostus heräsi. Niin ja btw, näitä oli ainakin meidän kaupassa kahta muutakin tuoksua. 

Samassa yhteydessä pari sanaa jo aikoja sitten ostamastani käsi- ja vartalovoiteesta, Seppälästä tämäkin.


Tätä olen käyttänyt muutamia kertoja käsivoiteena ja täytyy sanoa etten ihastunut tähän. Ensinnäkin, koostumus on hyvin kevyt ja toisekseen, tämä alkaa haisemaan jotenkin etovalle käsissä. Suorastaan eltaantuneelle ja se nyt ei vaan ole mukava tuoksu... Onneksi se haju laimenee ajan mittaan, mutta mitään lempparia tästä ei tullut. Pullossahan lukee 'shimmering', mutta en minä ainakaan ole huomannut mitään hohtoa kätösissäni ja ihan hyvä niin =D En tiedä onko näitä enää missään Seppälöissä myynnissä, itse en ainakaan ole nähnyt. Näitähän on ollut muunkin tuoksuisia kuin tämä vanilja, muistelen muiden haisujen olleen mansikka, vadelma ja kookos. Niin ja hintaa tällä pullolla oli 3,95 €. Harmi vaan ettei tämä ole niin ihana kuin pakkaus antaa ymmärtää =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti