sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Rypytön uusi vuosi. Eiku...

Joulu ja uusi vuosi on nyt juhlittu eli palataanpas sitten ruotuun =) Nyt vähän arviota taannoin ostamastani L'Orealin Youth Code tehotiivisteestä. Tämähän oli jostain kumman syystä alennuksessa ja maksoin tästä hurjat 5 euroa. Ja jos minulta kysytään, ei tästä enempää kannatakaan maksaa...


Kuten arvata saattaa, ei tämä taikonut ryppyjä pois. Eräs naamassani oleva juonne saattoi välillä näyttää ei niin syvältä, mutta vaikutus ei todellakaan tehnyt vaikutusta minuun. Tokihan tätä pitäisi käyttää aamuin illoin ja meikäläinen laiskana on käyttänyt tätä vain kerran päivässä, muutaman kerran olen tainnut laittaa tätä peräti sen 2 kertaa päivässä. Tämän siis pitäisi tehdä seuraavaa: rypyt madaltuvat 1 viikon käytön jälkeen ja ihosta pitäisi tulla sileä ja mattapintainen, kasvot kuulemma tulevat levänneen näköisiksi ja ihon pitäisi olla heleä ja näkyvästi sileämpi 1 kuukauden käytön jälkeen. Blaa blaa, ei ainakaan mulle käynyt näin... Tokikaan en tiedä miten kävisi jos käyttäisi muitakin ko. sarjan tuotteita, mutta tätä putkiloa ei tule ikävä kunhan saan sen käytetyksi loppuun. En kuitenkaan tyrmää koko Youth Code-sarjaa, olen lukenut kehuja siitä lasipullossa olevasta tehoseerumista ja sitä vielä joskus kokeilen jahka törmään tarpeeksi hyvään tarjoukseen. Ja en tietenkään voi sanoa etteikö tämä kokeilemani tehotiiviste toimisi jollain toisella, kehoitan kuitenkin suhtautumaan tämän tehoon varauksella... ;)

Sitten vielä vilautus saaliistani joka lähti mukaan Sokokselta. Oih ja voih, olen täpinöissäni!


Asuinpaikkakunnallani ei ole tällä hetkellä Sokosta, mutta jokin aika sitten tajusin jotta avopuolison sukulaisten asuinpaikkakunnalla on. Ja tästä valaistumisesta lähtien olen vonkunut joka kerta pääsyä Sokokselle ;D En tiedä onko jokaisessa Sokoksessa sellaiset alepöydät, ainakin tuolla sellaiset ovat olleet joka kerta ja niihinhän minä heti ensimmäisenä ryntään. Kuvassa näkyvät tuotteet ovat kahta lukuunottamatta (Sensain puhdistusliina ja etanaseerumia sisältävä huulirasva) juurikin näitä alelöytöjä joita innoissani haalin koriini. Nyt moni saattaa ihmetellä noita Fruttineita. Niin kyllä ihmettelin minäkin ja en tiedä onko Fruttinit sitten Sokoksen normivalikoimissa vai oliko tämä joku spesiaalijuttu. Harmi kun en älynnyt kysyä myyjiltä, olin vain niin innoissani saaliistani. Oletteko te törmänneet Fruttineihin Sokoksella vai oliko tämä vain joku kummallinen onnenkantamoinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti