torstai 26. tammikuuta 2012

Purple Blue Flashilla

Harmikseni en vieläkään ole saanut saalistettua itselleni Models Own Beetlejuice Pinky Brownia. Sen sijaan Purple Blue lähti sitten mukaani Seppälästä... Hah, tätä menoahan omistan kaikki Beetlejuicet ;) No jos ei nyt sentään, ne kaksi jäljelle jäävää (eli Aqua Violet ja Emerald Black) eivät kiinnosta minua pätkääkään. Purple Blue on nimensä mukaisesti sini-violetti duochrome lakka. Tästä pullokuvasta sen huomaa selvästi.


Mutta, pullossa näkyy myös kullan(?) sävyjä ja sen näkee selvästi tästä kuvasta. Mielenkiintoista.


Kynsillä tämä lakka on melkoinen vekkuli. Välillä se näyttää omituisen väriseltä, suorastaan ei niin kivalta. Seuraavassa kuvassa sävy on sellainen semikiva.


Hiukan blääh, eikös? Mutta, kellossa on toinen ääni silloin kun valo osuu passelisti kynsiin ja tällöin lakka näyttää siltä miltä sen pitäisi näyttää eli sini-violetilta duochromelta.


Mutta kuten sanoin, tämä lakka on vähän vekkuli. Ilmeisesti tuosta pullossa näkyvästä kultaisuudesta tmv. johtuen tämä näyttää (ainakin minun mielestäni) tietyssä kulmassa juurikin siltä himoitsemaltani Pinky Brownilta. Tokikaan en ole nähnyt Pinkyä livenä, mutta kuvista päätellen siinä on jotain samaa vivahdetta. Vai mitä sanotte? Ja juu, kuva on mitä on, tämä lakka kun oli vaihteeksi sellainen hankala kuvattava.


Mielenkiintoinen lakka siis. Siltikään en osaa sanoa miten paljon tykkään tästä. Juu, onhan tämä kaunis, mutta kunpa se säihkyisi sitä kauneuttaan aina. Jotenkin kauempaa katsottuna (ainakin sisätiloissa) tämä on vähän mitäänsanomattoman oloinen. Peittävyyskin saisi olla vähän parempi, itse laitoin 3 kerrosta ja ehkä neljännellä kerroksella väri olisi ollut vieläkin intensiivisempi vaikkei nuo kärjet nyt mitenkään pahasti kuullakaan läpi kolmella kerroksella. Joskus pitää kokeilla niin että laittaa alle jotain muuta tummahkoa lakkaa.

Vaan eihän se tähän jäänyt, seuraavana päivänä sutaisin yhden kerroksen Wild and Mildin glitterpläjäystä nimeltään Flash. Näemmä Wild and Grazy on muuttanut nimensä eli nykyisin lakat kulkevat miedommalla nimellä. Ainakin osittain sävyt ovat samoja, tosin nimet ovat muuttuneet, mutta en tiedä poistuuko sitten jotkut sävyt valikoimista. (Hah, kirjoittelin ensin jotain ihme sekoitusta jossa sekoitin siis ko. merkkiin Wet'n Wildin... Meneekö kenelläkään muulla nämä merkit sekaisin keskenään?) =D

Flash on siis kaunis glitterlakka joka sisältää vaaleansinistä ja violettia/pinkkiä glitteriä.


Tämän kanssa olinkin sitten helisemässä, siis kuvauksen suhteen. Lopputulos oli kaunis, mutta voi kamala kun en saanut kuvattua sitä kauneutta =/


Tässä epäselvässä kuvassa se kauneus näkyy parhaiten.


Semmoset kynnet siis, mitäs tykkäsitte? Laskeskelin huvikseni lakkakerroksia ja huhhei, tämän operaation jäljiltä kynsilläni on 6 kerrosta lakkaa. Aluslakkaa en edes käyttänyt, mutta pikakuivattavaa päällyslakkaa on sitten laitettu kaksi eri kertaa. On siinä kerroksia riittämiin vaikka toki voisi olla enemmänkin. Saa nähdä miten kiroiluttaa kunhan lakkojen poisto-operaatio alkaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti