maanantai 16. tammikuuta 2012

Mulle kans!

Jonkin aikaa olen muhitellut päässäni ajatusta josko hankkisin itselleni tuon ihmeellisen harjan joka tottelee nimeä Tangle Teezer, sen verran kehuja olin siitä lukenut ja kieltämättä uteliaisuuskin riivasi, voiko se harja olla muka niiiin hyvä kuin jotkut väittävät... Okei, eiväthän ihan kaikki kyseisestä harjasta välitä, mutta oma mielipidehän muodostuu vasta kun kokeilee joten lopulta otin härkää sarvista kiinni ja päätin investoida siihen. Ostopaikaksi valikoitui e-bay, säästinpähän siinä ehkä sellaiset 5 euroa eli hinnaksi tuli postikuluineen vajaat 15 €, täällä Suomessa kun harja taitaa maksaa n. 20 €. Tuohon tilaamiseen (tai paremminkin paketin saapumiseen) tuli vain mutkia matkaan. Tilasin harjan Englannissa asuvalta myyjältä ja jossain vaiheessa alkoin kyselemään kun harjaa ei alkanut kuulumaan. No, kyllä hän oli sen lähettänyt joten jäi vain arvailujen varaan minne paketti oli eksynyt. Myyjä kuitenkin oli ihana ja lupasi pistää uuden harjan tulemaan ja tämä paketti tulikin sitten perille. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin =)

Tälläinen suuri möllyskä se sitten on. Kömpelön näköinen, mutta yllättävän hyvin tuo natsaa käteen.


Se tärkein eli harjapuoli.


Tästä kuvasta näkee piikkien pituuden, niitä on siis kahta eri pituutta. Ja nuo piikit ovat suht joustavia.


Tämän avullahan hiusten katkeilun pitäisi vähentyä, mutta siitä en oikein osaa sanoa mitään kun en ole tarkkaillut tilannetta. Takkujen selvittämiseen tämän sanotaan olevan pro ja hyvin tämä takut selvittääkin. Tästä linkistä voitte lukea mitä muita mullistavia ominaisuuksia tällä harjalla on ja sieltä löytyy myös suomalaiset jälleenmyyjät mikäli tilaaminen ulkomailta ei kiinnosta tai mikäli harjan saamisella on kiirus.

Mitä sitten olen tykännyt harjasta? Ihan jees kapine, mutta kyllä voisin elääkin ilman tätä. Haha, kuulostaapa laimealta... ;) Ei mutta kyllä minä oikeasti pidän tästä harjasta ja lisäplussaa se saa pesemisen helppoudesta, kyllä tuo minun mielestäni on helpompi pitää puhtaana jos vertaa muihin ns. normaaleihin harjoihin. Sen olen huomannut että tällä pitää käyttää vähän erilaista harjaustekniikkaa eli pitkät hiukset on hyvä harjata myös niiden alapuolelta, johtunee noiden harjaksien lyhyydestä ja joustavuudesta. Mutta, eipä tuo tapa mitenkään hankaloita hiusten harjaamista. Eli suosittelen kokeilemaan mikäli meinaat menettää hermosi tavallisen harjan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti