perjantai 13. tammikuuta 2012

Beetlejuice+crackle

Models Ownin Beetlejuice-kokoelmahan tuli markkinoille joskus viime vuoden puolella. Itsekin ihastelin ja kuolasin pullojen kuvia, varsinkin viheräkultainen Golden Green ja Pinky Brown vaikuttivat sellaisilta lakoilta joita ilman en voisi elää. En kuitenkaan alkanut niitä tilailemaan ja innostuskin vähän laantui, varsinkin kun luin monien hiukan pettyneen lakkoihin. No mutta, hiljattain sitten luin blogeista jotta niitähän on saapunut myyntiin ihan meidän Seppälöihinkin vaikka luulin etteivät ne tänne asti rantaudu. Satuin sitten olemaan menossa kaapunnille ja päätin piipahtaa Seppälässä. Ja samalla manasin itseäni kun muutama päivä aikaisemmin olin käynyt toisessa kaupunkimme Seppälässä ja en tietenkään siellä katsellut Models Own-valikoimaa sillä silmällä, enhän tiennyt namilakkojen mahdollisesta olemassaolosta...

Ja näin siinä sitten kävi, kultavihreä Golden Green pääsi hellään huomaani, valitettavasti Pinky brownia ei näkynyt ja muutenkin valikoima oli huono, minun inventaarioni mukaan puljussa oli kokonaiset 3 kpl tämän kokoelman lakkaa joista yksi oli tuo ostamani ja kaksi muuta taisivat edustaa väriä nimeltään Aqua Violet. Nyyh, olikohan Pinkyjä sitten ollut joskus siellä ja olisikohan niitä siellä toisessa Seppälässä... Mutta niin tai näin, kyllä vain Golden Green on pullossa sitten hurmaavan näköinen.


No, senhän kyllä jo tiesi ettei tämä kynsillä ollut niin ihana kuin mitä se on pullossa, näinhän käy harmittavan monille lakoille. Mutta, kyllä tämä kaunis lakka on, tosin en kovin helpolla väittäisi tätä duochromeksi mitä tämän ilmeisesti pitäisi olla. Juu, tässä on vihreää ja kultaista sävyä, mutta siltikään tämä ei ole sellainen mitä itse pitäisin duochromena. Enimmäkseen tämä näyttää kynsillä oliivinvihreältä ja joissain valaistuksissa tämä näyttää enemmän vihreältä. Ja toki joskus sitä kultaisuuttakin huomaa, mutta vihreä on pääosassa ja näkeehän sen tuosta pullostakin.

Ja tässä lakka sitten kynsillä, laitoin sitä kaksi kerrosta, tosin kolmannella kerroksella olisi saanut peitettyä kynsirajat jotka joissain valaistuksessa näkyivät läpi. Mutta eipä läpinäkyvyys ollut mielestäni mitenkään häiritsevää joten olin kyllä positiivisesti yllättynyt tämän peittokykyyn.


Ja sitten se crackle, oon vissiin vähän myöhäisherännäinen ;) Joidenkin mielestä graffitilakat ovat jo out, meikäläinen taasen alkaa nyt vasta innostumaan niistä. Okei, tässä postauksessa esiintyvän cracklen ostin jo kesällä ja se pääsi vasta nyt kokeiluun..tiedetään, olen hidas =D En ollut aikaisemmin raskinut millään ostaa Isadoran vastaavaa lakkaa, jotenkin se lähemmäs 8 € hinta ahdisti minua. Vaan sittenpä markkinoille alkoi tulla näitä halvempia versioita ja tämän Golden rose-merkkisen cracklelakan ostin siis Seppälästä alle 4 € hintaan. Itse asiassa, mulla oli tarkoitus kokeilla tämän lakkauksen päälle Flormarin kultaista graffitilakkaa (ostin hiljattain kultaisen ja hopeisen version), mutta se pullo ei suostunut aukeamaan. Ja ei muuten suostunut se hopeinenkaan, pitänee kokeilla vääntää ne auki pihdeillä... Mutta niin, tällaiset kynsistä sitten tuli.


Ensikosketus tällaisen lakan kanssa oli ihan positiivinen, siitäkin huolimatta että huomasin lakan koostumuksen poikkeavan jonkin verran normaalilakasta. Lakka oli paksumpaa ja sitä piti olla sudissa tarpeeksi, ei liikaa eikä liian vähän. Jos sitä suti liikaa, kävi niin kuin tuolle pikkurillille eli lakka ei lohkeillut kunnolla ja sama hommahan taitaa olla muidenkin graffitilakkojen kanssa. Laadultaan siis vallan hyvä lakka, tosin sudista sain nykäistä yhden törröttävän 'jouhen' pois ja toinenkin siellä on vähän miten sattuu, mutta se ei haittaa lakkaamista. Ja pullon suulle tämä tahtoi köntsääntyä joten käytön jälkeen se kannattaa putsata ettei korkki jumahda kiinni. Mutta niin, suosittelen kokeilemaan, näitähän on vaikka mitä värejä myynnissä, itse vain halusin tämän klassisen mustan joka käy kaikkien lakkojen päälle kuin nenä päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti