torstai 19. tammikuuta 2012

Vaahtoamista suihkugeeleistä+yksi vartalonkuorinta

Olisi taas aika mainita pari sanaa käyttämistäni suihkugeeleistä. Tässä ensimmäinen satsi ja kaikki ovat peräisin siis halpakaupasta nimeltä Tokmanni.


Tuo Plus-sarjan suihkugeeli ei tuottanut pettymystä, se oli vallan mainio tuote ja tässä postauksessa olen kehunut sarjan kahta muuta suihkugeeliä, ehdoton ykkönen on kyllä tuo mandariini, nam ♥ Ja nämähän maksaa normaalihintaisena euron kappale, ei paha hinta ollenkaan. Sen sijaan nuo kaksi muuta ei aiheuttanut mitään ihastuksen tunteita, tuoksut olivat aivan liian laimeita minun makuun, suorastaan tylsiä. Nämä maksoivat jonkin verran yli euron ja ihan vasta bongasin näitä alennuksesta euron kappale. Korissa möllötti monenlaisia tuoksuvariaatioita mutta en jostain syystä intoutunut ostamaan niitä. Ja onhan noita suihkugeelejä varastoissani vaikka muille asti jakaa..hamsteri mikä hamsteri ;)

Nyt moni varmaan ihmettelee jotta hetko, mikäs hiivatan astianpesuainepullo se siinä möllöttää! Ehei, tämä on Ruotsista ostamani suihku-/kylpyvaahto joka houkutteli minut kirsikan kuvallaan, ei niinkään ulkonäöllään joka on, noh, kaamea.


Pullo näyttää isolta, mutta ainetta siinä oli muistini mukaan 'vain' 600 ml. Jotenkin vain silmä hämäsi ja kuvittelin pullon olevan suunnilleen litran luokkaa. No, oli tuossakin määrässä ihan tarpeeksi. Toivoin tämän olevan ihanan tuoksuinen, mutta itse en erottanut tässä juuri ollenkaan kirsikan tuoksua, kyllä se tuo mansikka oli pääosassa ja valitettavasti se oli juuri sellainen ällöttävä esanssinen mansikka. Eli eipä tullut ikävä. Hintaa en enää muista, mutta johan tuon ulkonäöstäkin näkee ettei kyseessä ole mikään kallis tuote...

Tuosta ikävästä tulikin mieleeni eräs ikävä yllätys. Tässä kirjoituksessahan hehkutin tuota inkiväärin tuoksuista suihkugeeliä, se oli aivan ihana tuote, siis jos pitää inkiväärin tuoksusta. Noh, tässä joulun aikoihin vilkuilin Stockmannilla hyllyjä, olin siis ajatellut ostaa uuden pullon. Sielläpä ei ollut juuri tuota ja ajattelin sen olevan väliaikaisesti loppu. Mutta mitä ihmettä, tässä hiljattain piipahdin siellä uudestaan ja nyt siellä ei ollut yhtään suihkugeeliä ja niiden paikalle oli tullut jotain muita tuotteita. Edelliskerralla sentään hintalaput nököttivät vielä hyllyn reunassa vaikka myynnissä olleet pullot oli kyllä siirretty muualle, ilmeisesti se ennakoi sarjan katoamista tai jotain. Pari käsisaippuaa siellä olisi ollut, mutta eipä nekään ollut inkiväärin tuoksuisia. Voi byääh, onko Stockmann päättänyt luopua sarjan myynnistä?!? Mun ei siis vissiin auta muu kuin suunnitella tilausta Pretty.fi-putiikkiin, siellä niitä näyttäisi vielä olevan. Ja ihan varmana tilaan kaksi pulloa jemmaan. Nii kerta.

Ja sitten vielä se vartalonkuorinta. Toivottavasti jaksatte tällaisen maratonpostauksen ;) Näitä Grace Cole-sarjan Fruit Works tuotteita tuntuu olevan myynnissä vähän joka paikassa, oon nähnyt tuotteita Anttilassa, Seppälässä ja jopa Kodin Ykkösessä. Valikoimat tietysti vaihtelee kaupoittain, mutta mitenkään ylivoimaista tämän sarjan tuotteiden metsästys ei siis ole.


 Innostuin lähikuvauksesta, jotenkin niin syötävän näköistä..lurps!


Tämä watermelon & pink grapefruit kuorinta tuoksuu hyvälle, mutta kuorivia partikkeleita saisi mielestäni olla enemmän. Mutta jos et pidä liian raapivasta kuorinnasta, on tämä hyvä vaihtoehto. Hintaahan tällä taisi olla piirun alle 4 € eli ei mikään kallis investointi. Itse vaan tosiaan tykkään vähän rouheammista kuorintatuotteista vartalolla joten tiedä häntä ostelenko tätä toiste. Toisaalta sarjassa on niin herkullisen tuoksuisia vaihtoehtoja eli paree olla vannomatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti