perjantai 16. joulukuuta 2011

Tähdenlento

Kesällä haukankatseeni havaitsi Stockmannilla alennuksessa olevia OPI:n lakkoja. Sävyjä ei ollut kovin montaa, mutta se ei minua haitannut koska onnekseni yksi niistä oli Russian Navy (suede-laatu) jota joskus olinkin katsonut kaihoten. Suuresta alennuksesta johtuen (maksettavaa taisi jäädä n. 9 €) se siis lähti mukaani. Mielestäni Russian Navy on melkeinpä hienostuneen sininen, jos nyt tuollaisesta sinisestä voi niin sanoa =D Äärettömän kaunis lakka kuitenkin vaikka nykyisin en olekaan niin innostunut sinisestä väristä kynsillä. Mutta tästä kyllä innostuin. Suede-lakathan ovat kuulemma sellaisia mokkamaisen pinnan omaavia lakkoja, tosin minun (ja varmasti monen muunkin) mielestä ne ovat ihan vaan mattalakkoja. Mutta virallisen määritelmän mukaan niissä on mukana shimmeriä. Käsittääkseni suede on laatuna kinkkinen, ne eivät kestä niin hyvin kuin normaalilakat, mutta siitä en oikein osaa sanoa mitään. Tosin, kyllä nämä lakkaukset alkoivat kulua kärjistä nopeasti vaikka laitoin pikakuivattavaa lakkaa päälle. Mutta niinpä nuo monet muutkin lakat tuppaavat kulumaan nopsaan... Niin, seuraavassa kuvassa ette kyllä näe sitä suede-efektiä, johtuen juurikin päällyslakasta joka teki lakkaan kiiltävän pinnan. Itse kyllä tykkään tästä lakasta juurikin näin, ilman päällyslakkaa sävy ei ole mielestäni niin kaunis. Nimettömässä on sitten taas perinteisesti koristeluita, tähdet (tai sen tapaiset) ovat tarroja ja sitten käytin kultaista koristelulakkaa. Lakkakerroksia laitoin kaksi, yksikin olisi riittänyt mikäli olisin saanut levitettyä lakan tarpeeksi tasaisesti, tämä oli nimittäin hiukan hankalampi levitettävä kuin ns. normaali lakka. Ei tämä kuitenkaan mikään mahdoton ole joten siinä mielessä tämän laatuisia lakkoja ei kannata välttää.


Tässä alhaalla olevassa kuvassa lakan sävy on oikeimmillaan, ylhäällä olevassa kynsistä otetussa kuvassa se näyttää hivenen liian tummalta.


Nyt kun pääsin jaarittelun makuun, mainittakoon sitten eräästä kynsilakanpoistoaineestakin, se kun vähän liittyy asiaan. Tämä Yves Rocherin lakanpoistoaine on hyvin basic: ei sisällä asetonia, haisee pahalle ja poistaa lakat. Eli siinä mielessä ei mitään valitettavaa.

Btw, tästä kuvasta näkee (peukalo) kuinka lakkaus oli kulunut pahimmillaan kun se oli ollut kynsissä muistini mukaan sellaiset 3 päivää. 


Mutta, valitanpa kuitenkin ;D Olen tottunut pulloihin joissa on se annostelija (vai miksi sitä sanotaan?) ja tässähän ei sellaista ollut. Pullon suu on siis tämän näköinen.


Saa siis olla varovainen ettei holauta ainetta liikaa, varsinkin jos on tottunut niihin pienempireikäisiin pulloihin. Sitten toinen napinan aihe, hinta. En suinkaan itsekään ostanut tätä täyteen hintaan joten siinä mielessä kannattaa bongailla niitä tarjouksia. Ja niitähän Yveksellä tunnetusti ja onneksi riitää. Just nyt tuo 100 ml pikkuruinen pullo maksaa 4 euroa ja normaalihinta on 4,90 €. Mielestäni tämä on melkoisen kallis kynsilakanpoistoaineeksi, halvemmalla kun saa myös yhtä hyviä tuotteita. Eli enpä taida ostaa tätä toista kertaa vaan tyydyn ihan Lidlin valikoimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti