maanantai 19. joulukuuta 2011

Naamiohirviö

En ole koskaan aikaisemmin kokeillut kangasnaamioita ja jokunen aika sitten senkin aika koitti. Kyseisen Montagne Jeunessen naamion olin kyllä ostanut jo aikoja sitten alennuksesta, jostain syystä en vain heti rynnännyt sitä kokeilemaan... No, nyt on kokeiltu ja tässäpä raporttia kyseisestä Kuolleenmeren mineraaleja sisältävästä naamiosta. Paketti on siis tämän näköinen. Ja juu, pitihän se ostaa ku kolkytä rossaa oli alennusta vaikkei nämä naamiot muutenkaan ole mitään hinnakkaita ;)


Koettakaa tihrustaa, ehkä saatte jopa selvää tuosta tekstistä.


Kökkö muokattu kuva on vaan pakko julkaista, sen verran monsterimeininkiä nämä kangasnaamiot ovat =D


Kuten kuvasta näkyy, naamio ei ollut oikein meikäläisen naamaan sopiva. Tuskin se ihan sopiva on kenenkään kasvoille, eihän meitä ole samasta puusta veistetty. Niin kuin tuossa ohjeessa sanottiin, pitää suuosa repiä irti jotta sen voi sitten asetella nenälle. Sitä suuosaa sai vähän kyllä repiä tuosta irti vaikkei se monesta kohtaa ollutkaan kiinni. Suosittelen suosiolla käyttämään kynsisaksia, minä en käyttänyt. Ja miltä se naamio tuntui? Ensinnäkin, tuo kangas sisälsi naamioainetta melkoisen paljon, oli siis hyvin märkä ja ajattelinkin että kesähelteillä tuollaisen käyttö tuntuisi varmasti mukavalta. Pelkäsin mitä tämä tekee naamalleni, alussa naamio kirveli epämiellyttävällä tavalla. Vaan eipä nassuni muuttunut mitenkään punakaksi tmv., thänks gaad. Tehosta en osaa sanoa oikein mitään ja se kertonee paljon. Juu, iho tuntui mukavalta tuon jälkeen, mutta en nyt tiedä saiko se ihoa näyttämään parempikuntoiselta. Siis mitään mullistavaa se ei tehnyt. Kysäisin avokiltakin mielipidettä ja kysyin näyttääkö kasvoni paremmilta. Hänen vastauksensa oli tyyliin 'juu, suorastaan häikäisevältä'. Epäselväksi jäi oliko kyse sarkasmista vai ei. Itse veikkaan että oli... ;D 

Elikkäs, ihan ok naamio muttei tällä saa ihmeitä aikaan. Voisin kyllä kokeilla jotain toistakin kangasnaamiota vaikkei nämä tällaiset taida olla kovin ekologisia. Ajatelkaas nyt, tuo naamio on aika paksua kangasta ja hetken käytön jälkeen se vain heitetään roskiin. Toivottavasti se on edes maatuvaa materiaalia. Tässä yhteydessä voisittekin suositella muita kangasnaamioita ja vielä parempi jos ko. naamiot ovat ympäristöystävällisiä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti