sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Neiti Taika

Tällä hetkellä käytössäni oleva kasvovoide on totisesti sellainen tiukan budjetin kosmeettinen tuote, tämä kun maksoi vain kokonaisen euron..! Joskus aikoja sitten silmäni nauliintuivat Tokmannilla (haha, ko. kauppa tuntuu olevan melkoinen aarreaitta meikäläiselle) koriin jossa oli tököttejä myynnissä eurolla. Kaikki olivat Miss Magic-nimisiä (ja tuo nimihän aiheutti mulle jostain syystä hilpeyttä...) ja korissa oli jalkarasvoja ja kasvovoiteita. Jalkatuotteet jätin suosiolla koriin, mutta euron kasvovoidetta en voinut vastustaa ja niinpä kotiutin vihreää teetä sisältävän kaikille ihotyypeille soveltuvan rasvan. Kasvovoidetta oli ainakin toistakin sortimenttia, muistaakseni se oli jokin orkideajuttu ja soveltui kuivalle iholle.

Noh, tuubin pahvikotelo jäi kuvaamatta, mutta kyllä te tämän tunnistatte ilman sitäkin...


Ennen tämän käyttöönottoa minulla taisi olla pienet epäilykset, eihän nyt mikään euron kasvovoide voi olla mitenkään mullistavan hyvä... Mutta mitäs, tämähän on hintaansa nähden loistava kasvovoide! Koostumus on ok ja kosteuttaakin suht hyvin vaikka luulin tämän olevan jotain lirua. Tuoksu voisi olla parempi, mutta ei se minun mielestäni ole mikään hirmuisen kamala ja onneksi se ei ole myöskään voimakas. Eli juu, suosittelen kokeilemaan mikäli tämän jostain löydätte eli tsekatkaa Tokmanni josko näitä vielä olisi siellä. Tai voihan näitä olla myynnissä joissain muissakin halpakaupoissa, hihkaiskaa jos olette nähneet näitä jossain muuallakin.

Mutta niin, tuosta tuubissa hehkutetusta vihreästä teestä pakko sanoa muutama sananen. Uteliaisuuttani tutkailin INCI-listaa ja pitihän se arvata, vihreä tee on sen verran listan loppupäässä ettei se taida paljoa tuossa voiteessa vaikuttaa. Vaan eipä se mitään, annetaan se anteeksi näin halvalle tuotteelle =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti