keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kultafolion testausta

Aikoja sitten tilasin jostain (en tarkkaan muista mistä, ehkä huuto.netistä) kultafoliota kynsille ja vasta nyt talven kynnyksellä ehdin sitä testailemaan. En tiedä muista kultafolioista, mutta ainakin tämä oli todellakin haurasta materiaalia ja oikeastaan niin kyllä oletan olevan muidenkin folioiden. Aivastaminen juuri repimäsi foliopalasten lähistöllä olisi ollut katastrofi, hitulat olisivat lentäneet ties minne asti ;D Muutenkin käsittelyssä kannattaa olla varovainen, folio esmes takertuu helposti nahkeisiin sormiin kiinni...

Sou bjyytiful!


Suunnitelma meni heti alkajaisiksi mönkään, juurikin tuon haurauden vuoksi. Siinä sitten joitain sekunteja mietin mitä teen, tarkoitukseni kun oli laittaa jonkinlainen paksuhko raita foliosta kynsille, mutta kynnelle laittaessa se ruoja meni repeämään. Niinpä sitten 'revin' hammastikulla foliota lisää ja lisäsin kynsille folion kikkareita joita siinä sattui olemaan onneksi lähettyvillä. Ja minä kun luulin ko. pienten kikkareiden joutuvan roskiin, mitä vielä, jokin ylempi taho tiesi minun tarvitsevan niitä... ;) Niin ja itse asiassa, lopputulos oli alkuperäistä ideaa parempi, ainakin minun mielestäni.


Okei, esitellään nyt vähän kokonaisvaltaisempaa kuvaa ja mainittakoon tuo alla oleva kynsilakkakin joka on siis Tokmannilta napattu Flormarin lakka numero U24. Sävyä olen miettinyt jonkin aikaa, siis onko tuo nyt tumma pinkki, aniliininpunainen vaiko violettiin vivahtava pinkki..? Otappa siitä taas selvää. Mutta hyvä lakka taas, kynsille laitoin sitä 2 kerrosta, tosin kolmas kerros ei olisi ollut pahitteeksi. Mutta pärjäsin kuitenkin ilman sitä ;) Koostumukseltaan tämä on samantapainen kuin tämä aiemmin esittelemäni Flormarin lakka. Ja niin, taas oli kuvausvaikeuksia tämän lakan kanssa, voi jösses, mikseivät lakat voi näyttää kuvissa yhtä hurmaavilta kuin mitä ne näyttävät luonnossa =/ Niin ja juu, pikakuivattavaa lakkaa laitoin peräti kaksi kerrosta tuon foliota sisältävän kynnen päälle, ajattelin näin suojaavani paremmin herkkää foliota.

Tämän kuvan tarkoitus on esitellä lakan sisältävää kultaista shimmeriä. Joka kylläkin näyttää tässä kuvassa lähinnä hopeiselta..whaat the..?


Tässä pullo koko komeudessaan, tässä kuvassa sävy on melkeinpä sama mitä se on luonnossakin.


Ja sitten pari yleiskuvaa lakkauksesta. Juu, tiedetään, tummahkoja otoksia ovat vaikka hiukan niitä vaalensinkin. Mutta tätä tää talvi on... Viimeisimmässä kuvassa näkyy hiukan sitä kaunista hehkua mitä lakka pitää sisällään. Samanlainen jujuhan on siinä toisessa Flormarin lakassa minkä linkkasinkin tuossa aiemmin. Kaunis lakka tämäkin vaikkei sen kauneus näistä kuvista välttämättä välitykään niin hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti