torstai 24. marraskuuta 2011

2 shampoota ja 1 hoitsikka

Elikkäs, arvostelussa vuorossa kaksi shampoota ja yksi hoitoaine. Tosiaan tuota hoitoainetta oon käytellyt kahden eri shampoon kanssa, mulla kun tuppaa hoitsikat kestämään kauemmin kuin shampoot vaikka yleensähän kuulee juttuja kuinka homma menee toisinpäin... Ladybird on tilattu HairStorelta ja hoitoaine on hankittu Avonilta.


Leppis-shampoo on tarkoitettu kaikille hiuslaaduille, tosin purnukassa luki lisäksi että se olisi värihiuksille. Tämän olisi luullut olevan hoitava shampoo mutta sitä se ei minusta ollut, hiukset tuntuivat jäävän tämän jäljiltä kärsineimmistä kohdistaan takkuisen oloisiksi. Tässähän ei ole parabeeneja eikä silikoneja joten ehkäpä jälkimmäisen puutos aiheutti tuon tunteen. Avonin Advance Techniques Damage Repair kuiville ja vahingoittuneille hiuksille tarkoitettu hoitoainekaan ei oikein tuntunut toimivan tämän shampoon kanssa, hiukset eivät tuntuneet tämän kombon jälkeen mitenkään superpehmoisilta. Ladybirdin loputtua otin käyttöön niin ikään HairStorelta tilaamani Patternan Bambu-shampoon.

Kuvakulma hiukan hämää, pullo on todellisuudessa suurempi (300 ml) kuin mitä se kuvassa näyttää.


Tämä on leppistä parempi shampoo vaikka perustapaus tämäkin on. Avonin hoitoainekin tuntuu toimivan tämän kanssa paremmin. Patterna merkkinä vain tuntuu olevan melkoinen mysteeri, netistä ei löydy ko. sarjasta mitään infoa O__o Kävin jopa pullossa mainitun firman nettisivuilla, mutta sieltäkään en löytänyt tietoa. Hassua. Voisiko syy olla jopa siinä että tämä on valmistettu niinkin eksoottisessa maassa kuin Thaimaa... Niin ja tällä hetkellä tätä ei löydy edes HairStorelta vaikka merkki onkin heillä edelleen myynnissä.

Vielä muutama sananen tuosta Avonin hoitoaineesta. Se jätti minut pikkasen kylmäksi, en innostunut siitä samalla tapaa kuin tästä Avonin hoitoaineesta. Täytyy kuitenkin muistaa ettei hiukseni ole enää samanlaiset kuin tuolloin, pituutta on tullut huimasti lisää ja latvoista saattaa löytyä enemmän huonokuntoista kasvustoa. En nyt kuitenkaan lyttää tätä hoitista ihan kokonaan, kyllä tämä on ihan ok tuote kunhan vain shampoon saa natsaamaan sen kanssa yhteen =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti