sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Melkein kuin Ruby Pumps

Eli kuten otsikostakin voi päätellä, tämä Flormarin lakka nro U14 muistuttaa hiukan China Glazen ihanaista Ruby Pumps lakkaa. Vaaleampihan tämä on kuin CG:n lakka, mutta minun mielestäni näissä silti on jotain samaa. Ja näin uskallan väittää vaikken omistakaan itse Ruby Pumpsia... Tämä oli vaihteeksi kamala kuvattava, en oikein saanut vangittua kuviin tämän pornonpunaisen lakan kauneutta, en vaikka käytin parempaakin kameraani.

Tässä kuvassa lakka näyttää vain punaiselta pliisulta lakalta.


Lakassahan on tosiaan sellaisia tiettyjä kimmeltäviä hippusia (joiden nimitystä en nyt oikein tiedä), siis aivan kuin ne hiput olisivat läpikuultavia. Hjelp, kertokaa mitä ne ovat? Niin ja hassua, nyt kun hypistelen pulloa kädessäni huomaan siinä olevan kultaista shimmeriä. En minä kyllä sitä huomannut kynsillä... =D Mutta niin, tässä kuvassa ne mainitsemani hiput näkyvät jotenkuten. (Huhui, sormeni näyttävät ihan lilan värisiltä..kääks).


Lopuksi läikäsin nimettömään 3 mustaa muovikukkaa.


Tässä koko komeus ulkona kuvattuna. Ja joo, värit ovat tässä otoksessa hiukan liian kellertävät, se on se syksy..niisk.


Tämä Flormarin lakka on minusta vallan laadukas, kaksi kerrosta riitti ihan hyvin. Joistain kulmista katsottuna kynsien kasvurajat saattoivat kuultaa hivenen läpi, mutta se oli niin huomaamatonta etten itse koe tarpeelliseksi laittaa tätä koskaan kolmea kerrosta. Näitä lakkojahan on ollut myynnissä jo pariin otteeseen ainakin Tokmanneilla ja hinnalla näitä ei ole pilattu, nämähän maksavat 1,99 € per pullo. Sitä minä en kyllä tiedä miksi näissä on aina tuo Kone Helsingin tarra. Epäilemättä se liittyy näihin jollain tapaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti