keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vastaukset kysymyksiin ja pitkästä aikaa lakatut kynnet

Vastauspostaus on hiukan tynkä, ainoastaan yksi lukija esitti minulle kysymyksiä. Mutta ei se mitään, onneksi hän heitti kehiin useamman kysymyksen, kiitokset siitä =) Ja tässä siis kysymykset vastauksineen.

1. Mitä opiskelet/missä olet töissä? Olen tällä hetkellä töissä, sen tarkempaa paikkaa en kerro mutta sanotaan niin, että pyörittelen papereita ja rikollisuus on tullut tietyssä mielessä tutuksi. Valitettavasti vain pestini loppuu kohta ja töiden osalta tulevaisuus on siis hyvinkin avoin...

2. Onko jokin tuote kieltolistallasi koska niitä on liikaa? Haha, joo, huulikiillot! =D Varsinaisesti ne eivät ole millään kieltolistalla, mutta mun ei auttais ostella niitä vähään aikaan. En tajua mikä into mulla on hamstrata edullisia huulikiiltoja, varsinkin kun en ole huulikiiltojen suurkuluttaja... Tosin tänään ilokseni huomasin olkalaukussa kuljettamani huulikiillon huvenneen kuin huomaamattani joten odotan innolla sitä riemun päivää kun se loppuu. Niin ja juu, kyseinen huulikiilto on ollut laukussa kauan, köh. Jostain syystä sitä helpommin sipaisee huulillensa rasvaa, tosin tässä asiassa olen jo himpun verran ottanut itseäni niskasta kiinni, pitäähän niitä ostamiaan tuotteita käyttääkin!

3. Jos tekisit kosmetiikkasarjan, mitä ja millaisia tuotteita siihen tulisi? Ehdottomasti vartalonhoitosarjan jota myytäisiin ihan normaaleissa ruokakaupoissa, näin jokainen voisi hankkia arjen luksusta ilman sen suurempia ponnisteluita. Ideahan ei olisi mikään uniikki, mutta Suomessa kun ei oikein myydä mitään ihania vartalojuttuja tyyliin Fruttini tai Victoria's Secret. Minun sarjani olisi siis samantyyppinen, pakkaukset olisivat ilo silmälle ja tuoksut veisivät kielen mennessään. Sarjaan kuuluisi luonnollisesti suihkugeelejä, vartaloemulsioita ja -suihkeita ja deodorantteja. Ja ehkä jotain spesiaalijuttujakin, mutta tuossa olisi ne pääjutut. Niin ja tosiaan, kiinnittäisin erityistä huomiota kahteen tuoksuun: kirsikkaan ja minttuun. Siis erikseen, ei yhdessä ;) Nämä kaksi tuoksua kun ovat hyvin harvassa täällä Suomessa, en kyllä tajua miksi... Kaikenmaailman hedelmien jne. tuoksuisia suihkugeelejä ym. kyllä löytyy, mutta ei oikein minttua ja kirsikkaa. Tokihan sarjassa olisi muitakin namituoksuja, kaikille siis jotakin. Oi että, oikein vesi herahtaa kielelle kun ajattelee jos tuollainen kosmesarja tulisi Suomeen..mmm.

Ja sitten vielä ne kynnet. Lakkailu on tosiaan jäänyt vähemmälle, mutta jospa se tästä taas hissukseen alkaisi lisääntymään. Oli mulla tässä kerran yhdet lakat kynsissä, mutta niistä en jaksanut ottaa kuvia..heh, laiskimus. Kovin on eleettömät kynnet, näissä ei siis ole mitään koristeluita. Mutta eipä tuo haittaa. Kyseessä on siis Ruotsista ostamani Dependin lakka sävynumerossa 218. Tämä on tällainen pinkki, mielestäni hiukan violettiin vivahtava (kuvissa sävy on hiukan liian pinkki, kyllä siinä on sitä violettisuutta) ja hopeista shimmeriä sisältävä lakka. Ensin ajattelin et onkohan tämä liian tylsä. Mutta ei, kyllä minä tästä tykkään. Ja erityisesti tykkään tämän laadusta, kynsille ei tarvinnut laittaa kuin kaksi kerrosta, oi ihanuutta! Omia kynsiä lyhkäisemmille kynsille riittäisi vallan hyvin vain yksi kerros.

Sisällä otettu kuva.


Ja ulkona kuvattu. Tässä lakan shimmerisyys näkyy enemmän.

 
Lähikuvaa pullosta, siis tuollaista hienon hienoa shimmeriä lakka sisältää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti