lauantai 15. lokakuuta 2011

Mistä näitä huulirasvoja oikein riittää..?

Okei, tässähän on vain osa huulirasvoistani, mutta olen huomannut omaavani taipumuksen hamstrailla ko. tuotteita. Ja tästä tulikin mieleeni myös taipumukseni hamstrailuun mm. huulikiiltojen osalta, mutta se onkin jo toinen tarina se... Pidemmittä puheitta, pienimuotoista arvostelua olisi tiedossa seuraavista huulitököteistä.


Aloitetaan luonnollisesti vasemmalta. Body Shopissa vieraillessani en vain voinut vastustaa kiusausta ja niinpä tuo appelsiininen roll-on huulirasva lähti mukaan. Siitäkin huolimatta ettei hinta ollut mielestäni kovin halpa. Enää en (tietenkään) muista hintaa, mutta muistelen tuon maksaneen 7,50 €. Rehellisyyden nimissä todettakoon se, että en ole vielä oikein osannut päättää tykkäänkö tästä vai enkö tykkää. Jotenkin kun tuollainen nestemäisessä olomuodossa oleva huulirasva on vähän vieraampi juttu, minä kun pidän sellaisesta huulirasvoista jotka antavat kunnollisen hoitavan tunteen huulille. Siis tämä aprikointi liittyy lähinnä juurikin tuohon tunteeseen, oikein tömäkkä huulirasva kun totisesti tuntuu huulilla ja tämä kun on tosiaankin nestemäistä. Mutta, ei tämä kyllä ihan hetkessä haihdukaan huulilta joten ehkäpä kyse on vain tottumuksesta. Ensi alkuun olin hyvin pettynyt tuoksuun, se oli jotenkin tunkkainen ja omasi vain häivähdyksen appelsiinia. Sitten tajusin katsoa tuotetta vähän tarkemmin ja kas, sitähän pitääkin ravistella. Sen jälkeen alkoikin appelsiini tuoksumaan (ja ehkä jopa maistumaan) enemmän. Plussaa on ehdottomasti se, että tämä on tehty 100% luonnollisista ainesosista. Onkohan tämä sitten vallan luomutuote, kertokaa te viisaammat se..? Jostain syystä Suomen Body Shopin sivuilta tätä ei löydy (vaikka tämä on myynnissä meilläkin), mutta esim. jenkkien sivuilta näitä voi katsastella. Appelsiinin lisäksi löytyy kookos, ruusu, marjat ja minttu eli varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Niin ja joo, itse ainakin mietin että tämä voisi olla ihana tuote kesähelteillä, tuo metallinen roll-on kuula kun viilentää huulia mukavasti... En tiedä pitäisikö tämä jättää odottelemaan ensi kesää.

Kaksi seuraavaa ovat sitten sellaisia hajuttomia ja mauttomia perushuulirasvoja joista kuitenkin tykkään. Blistexin sensitive matkustaa olkalaukussa ja ajaa asiansa. Eucerin huulirasva (saa apteekista) on ns. yöhuulivoide, se kun napottaa yöpöydälläni. Noh, toki sitä tulee käytettyä välillä muulloinkin. Nyt se veteleekin viimeisiään ja olen kyllä tykännyt, jotenkin minusta tuntuu että se on Blistexiäkin hoitavampi. Näiden hintoja en muista, mutta eiköhän ne pyöri siinä 3-4 euron hujakoilla.

Ja sitten viimeisimpänä Labellon sävyttävä huulirasva. Jotenkin aina välillä sorrun näihin sävyttäviin huulirasvoihin vaikken tiedä ovatko ne oikein minun 'juttu'. Ammoisina aikoina värilliset huulirasvat kun olivat sellaisia ihmeellisiä kuivia tapauksia, onneksi nykyisin meininki on jo aivan eri. Mutta niin, joskus kesällä kirsikkahulluna en voinut vastustaa kiusausta ja niinpä päädyin ostamaan Labellon fruity shine-huulirasvan kirsikkaisena versiona. Kovassa käytössä tämä ei ole ollut, mutta ihan positiivinen yllätys tämä on ollut. Hoitavuus ei taida olla samaa luokkaa kuin tuhdimmissa huulirasvoissa, mutta noin niinkus muuten tämä antaa huulille ihanaa kiiltoa ja sävyä. Jostain vain lukaisin että nämä (toisena vaihtoehtona oli mansikka) ovat olleet kausituotteita. No niinpä tietenkin, tämä kun olisi varmasti monille varteenotettava vaihtoehto huulikiillon sijaan. Täytyy sanoa etten ole katsellut kaupoissa sillä silmällä ja näin ollen en tiedä saako näitä vielä jostain. Hihkaiskaa siis jos tiedätte.

Että sellainen huulirasvamaratoni. Lisää on takuulla luvassa jatkossa, jemmoissani kun on ainakin muutamat korkkaamattomat tapaukset ja ikinä en tiedä mihin houkuttaviin tapauksiin törmään kauppareissuillani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti