tiistai 11. lokakuuta 2011

Kyselyä ja arvio eräästä ryppyseerumista

Tämä blogi saa harvoin kommentteja ja nyt sitten ajattelin heittää ilmoille erään hyvinkin käytetyn postausidean. Elikkäs, esittäkäähän kysymyksiä joihin sitten parhaani mukaan vastaan. Voitte kysyä asioita maan ja taivaan välillä (hyvän maun rajoissa) joihin sitten vastailen parhaani mukaan. Kysymykset voivat liittyä kosmetiikkaan tai ihan mihin vaan. Voitte myös esittää postaustoiveita ja palaute blogista on muutenkin tervetullutta. Antakaas siis palaa! 

Mutta, sitten tuohon ryppyseerumiin. Ihan ensimmäiseksi minun täytyy tunnustaa etten oikein usko kaikkien tuotteiden lupauksiin ja tämä tuote on yksi niistä. Totisesti en usko että tämä Avonin Solutions-sarjan Ageless results seerumi silottaa ryppyjä. Mikäli teillä jollakin on päinvastainen mielipide (joka perustuu kokemukseen), niin annas kuulua itsestäsi =)


Noh, Avonin sivuilla tästä seerumista todetaan siis seuraavaa:

Täydellinen ratkaisu iholle, joka tarvitsee hieman apua saadakseen takaisin nuorekkaan ulkonäkönsä.

Kuinka se toimii:
Tämä uudistava ja kosteuttava seerumi sisältää bioaktiivisia peptidejä ja kalsium-PCA:ta sekä alfahydroksihappoa, joka toimii yhdessä yövoiteesi kanssa auttaen kuorimaan ja kosteuttamaan ihoa yön aikana.

Tulokset:
*Vain yhden viikon jälkeen saa ihon tuntumaan kosteutetulta ja uudistuneelta
**2 viikon jälkeen 100%:lla osallistujista ilmeni parannusta ihon rakenteessa ja 82%:lla ilmeni parannusta ihonsävyssä.
**4 viikon jälkeen 85%:lla osallistujista ilmeni parannusta ohuissa juonteissa.
*2-viikkoinen kuluttajatutkimus 06-160, johon osallistui 127 henkilöä
**4-viikkoinen kuluttajatutkimus KGL 6125, johon osallistui 34 henkilöä

Käyttö: Käytä iltaisin Ageless Accolade -yövoiteen alle.

Okei, ensinnäkin olen käyttänyt tätä väärin, minulla kun ei ole omistuksessani sarjan yövoidetta. Ja hups, en tiennytkään tämän kuorivan ihoa =O Mielenkiintoista tosiaan, olen ilmeisesti käyttänyt tätä liian satunnaisesti (niin kuin olenkin käyttänyt) tai vaihtoehtoisesti kuorinnan teho on minimaalinen. Itse pidän tätä sellaisena mukavana mutta ei tarpeellisena tuotteena. Ilmankin siis pärjää, mutta onhan se kiva välillä lätkiä kasvovoiteen alle suloisen vaaleanpunertavaa hohtavaa seerumia. Tuo siis sisältää pientä shimmeriä tmv. joka ei kuitenkaan onneksi hehku liikaa kasvoilla. Eli kuten sanottua, kiva tuote, mutta ei mikään välttämättömyys (ainakaan minulle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti