keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Booooring lakkaus

Vaihteeksi siis tylsää lakkausta tiedossa, haha ;) Työssä käyminen totisesti on pistänyt lakkausinnostuksen jäihin, ei vaan tunnu olevan aikaa ja sitten kun jotain nyhertää, on lopputulos tylsähkö. Noo, ihan hyvä vaan että kynnet saa nyt levätä kun en ole koko aikaa lakkailemassa.

Mutta niin, kävin Tokmannilla ja mukaan lähti 4 kappaletta Flormar-merkin törkeän halpoja lakkoja, taisivat maksaa semmosen 1,99 € per kappale. Pitäisikin tehdä uusi täsmäisku ko. putiikkiin, mulla kun meinas olla vaikeuksia päättää mitä lakkoja tahdon kotiuttaa ja en vaan raskinut ostaa enempää lakkoja, palkkapäivä kun oli tuolloin vasta edessäpäin... Eli voisi käydä vilkaisemassa jäikö sinne yksilöitä jotka ehdottomasti tahtovat muuttaa luokseni. Sikäli mikäli lakkoja enää on, epäilemättä muutkin kuin minä ovat hurmaantuneet näistä lakoista ja niiden halvoista hinnoista...

Tässä lakkauksessa käytin kahta sävyä eli alle laitoin 3 kerrosta tuota vasemmalla olevaa lakkaa joka tottelee koodia U07. Päälle sudin yhden kerroksen sen vieressä nököttävää U04 -lakkaa. Kynsitimangien päälle (siis vihreiden tapausten) laitoin sitten tuota Nubarin koristelulakkaa, mutta se ei oikein erottunut, timantit ja lakka olivat liian samansävyisiä.


Tuon vasemman puolimmaisen ostin ihan vain siksi, että ajattelin josko se muistuttaisi edes vähän himoitsemaani Zoyan Tanzya..noo, ei se kyllä ihan identtinen ole sen kanssa, tämä Flormarin lakka taitaa olla vähän liian kultainen. Pigmenttikään ei ole paras mahdollinen, laitoin sitä kolme kerrosta ja enemmänkin olisi pitänyt laittaa, kynnen kärjet kuulsivat läpi ja tietyssä valaistuksessa koko kynsi paistoi lävitse. Niin ja sanomattakin selvää ettei tuossa sen vieressä olevassa lakassakaan ole paljon pigmenttiä mutta sen nyt jo arvasikin pelkästään katsomalla lakkaa pullossa. Eipä se tuonut juurikaan mitään muutosta lakkaukseen, mutta pitää joskus kokeilla sitä vaikkapa valkoisen tai mustan lakan päällä. Silloin sen luulisi antavan jonkinlaista efektiä. Mutta, vaikka nämä kaksi lakkaa eivät olleetkaan kovin peittäviä, ei kannata heittää kirvestä kaivoon. Olen nimittäin lukenut arvioita tämän merkin lakoista ja kyllä niissä on pigmenttisiäkin tapauksia.

Ja mimmoset kynsistä sitten tuli? No tämmösethän niistä. Btw, tämä kuva on otettu vähän paremmalla kameralla jonka sain omakseni, pitää nyt yrittää opetella käyttämään sitä pokkarini sijaan...


Tämä kuva on otettu ulkosalla vanhalla kamerallani ja tästä huomaa kuinka ne kärjet kuultavat läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti