sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kosmetiikan Top 10


Korkokengissä-blogin kirjoittaja haastoi minut tähän hommaan (kiitos siitä!) ja tokihan haasteeseen on tartuttava =) Ja hommahan toimii näin:

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Olin ensin että apua, miten keksin kymmenen huipputuotetta! Jotenkin kun monet tuotteet ovat hyviä, mutta mielessään sitä miettii olisiko jossain vielä jokin parempi tuote... Mutta, yritin nyt valita ne parhaat ja tässä ne tulevat, olkaatte hyvät.

1. Minähän olen tunnetusti vaihtelunhaluinen ja harvoin minulla on mitään ns. luottotuotteita. Mutta tämä Erisanin käsivoide on sellainen ja tätä on tullut läträttyä purkki jos toinenkin. Varsinkin talvisin en pärjää ilman tätä, kädet kun tuppaavat kuivumaan hirmuisesti.


2. Wellan itsestäänlämpiävän hiusnaamion olin jo unohtanut ja en tajua miksi, tämä on niin mahtava tuote ettei mitään rajaa! Pitääkin ottaa tämä taas käyttöön... Tämä minun tuubi on vanhaa mallia ja mietinkin onkohan tätä enää olemassa. No, ainakin HairStoren valikoimista löytyy pakkaukseltaan uudistunut (sisällöstä en tiedä) Wella Professionals Care Enrich Self Warm treatment jonka oletan olevan vastaavanlainen. Tässä postauksessa olen jutellut tästä maan mainiosta tuotteesta.

3. Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick. Siis tämänkin olen unohtanut..! Kokeilunhaluisena kun ostelen aina uusia juttuja ja tämän vuoksi en ole yhden pullollisen jälkeen hankkinut tätä järjettömän hyvää hoitosuihketta. Mutta, nyt varmasti muistan ja kunhan entiset loppuvat, taidan ostaa tätä. Tässä postauksessa hehkutin Moisture Kickiä ja täällä taasen mietin onkohan tuo toinen suihke yhtä hyvä... Näin äkkiseltään kuitenkin sanoisin (hehkutuksestani päätellen) Moisture Kickin olevan vähän parempaa vaikkei tuo toinen tuote häviä sille kovinkaan paljoa. Vaikea tosiaankin sanoa kun en voi juuri nyt testailla näitä tuotteita rinnakkain...

4. Lumenen valopuuteri. En tiedä valmistetaanko tätä enää, kertokaa jos tiedätte. Jotain samanlaisia rasioita olen kyllä nähnyt kaupassa, en vain ole tutkaillut niitä sen tarkemmin. Kerran sitten satuin bongaamaan Lumenen nettikaupasta (jota ei enää ole) tämän puuterin alennuksesta ja pitihän se tilata, tämän valmistus kun oli tosiaan kuulemani mukaan lopetettu. Tykkään kyllä tästä, en voi muuta sanoa. Ei tämä nyt mitenkään mitään valoa anna kasvoille eli ei tarvitse pelätä saavansa hohtavaa naamaa. Sävyltään tämä on translucent eli läpikuultava ja näin ollen sävynkään kanssa ei ole ongelmia. Ja juu, kyllä tuohon rasiaan kuuluu vippakin, otin sen vain pois kuvausta varten ;)


5. Lidlin vauvan pyllypyyhkeet =D Eräs lukija vinkkasi näiden olevan passeleita kasvojen puhdistukseen ja tokihan niitä piti testata. Ja sille tielle olen jäänyt. Mitään sotamaalausta näillä ei ehkä poisteta, en tiedä kun itse en meikkaile juuri ollenkaan. Mutta hinta-laatusuhteeltaan nämä ovat huippuja ja näistä on muodostunut minulle eräänlainen luottotuote. Käytän niitä myös esim. hikisten kainaloiden pyyhkimiseen, monipuolisia siis ovat. Täällä olen turinoinut ko. liinoista.

6. Ja taas Lidliä, tällä kertaa kynsilakanpoistoaineen muodossa. Tätä Cienin ainetta on tullut ostettua pullo jos toinenkin, kynsilakkailuinnostuksen herättyä kun kynsilakanpoistoainetta alkoi kulumaan tuhottomasti ja mitään kalliita tuotteita en raski ostella. Tämähän on asetonitonta, mutta siltikin minusta tuntuu ettei tämä ihan hellävaraisin tapaus ole. Mutta siltikin sanon hinta-laatusuhteen olevan mainio. Tässä postauksessa olen kirjoitellut pari sanaa ko. tuotteesta.

7. Fruttinin vartaloemulsiot. Ah, nämä ovat rakkautta! Tuoksut ovat kohdillaan ja samoin koostumus. Ainoastaan se ei ole kohdillaan, että näitä ei saa Suomesta =( Citymarketeissa oli kerran (ja joissain Cittareissa saattaa olla vieläkin) myynnissä kahta erituoksuista pakkausta joissa oli vartaloemulsio, vartalosuihke ja suihkugeeli. Toivottavasti Fruttinin tuotteet rantautuisivat vielä joskus Suomeen vähän suuremmassa mittakaavassa... Tässä kuvassa on viime kesänä Virosta ostamani Fruttinit ja vielä on osa käyttämättä. Tuo vasemman puolimmainen ei kylläkään ole vartaloemulsio vaan se on vartalon kuorinta-aine.


8. Goshin lakka nimeltään Frou-Frou. Tässä jutussa näette ko. ihanuuden toiminnassa. Aivan ihana lakka ja niin monipuolinen, toisaalta se on hillitty ja toisaalta taasen näyttävä. Käy siis moneen tilaisuuteen. Mutta niin, luinpas jostain että tämän valmistus on lopetettu... Kannattaa tosin kuikuilla Goshin lakkahyllyjä, minä ainakin bongasin ohikulkumatkalla Kajaanin Sokoksella näitä. En kylläkään ostanut jemmaan sillä saman tyylisiä lakkoja on toki muillakin merkeillä.

9. Avonin shampoot ja hoitoaineet. Näitä en osaa eritellä erikseen, Naturals-sarjasta ja Advance Techniques-sarjasta olen löytänyt hintaansa nähden hyviä tuotteita. Kannattaa siis tilata ennakkoluulottomasti, konkurssiin näiden takia ei ainakaan mene jos tuote ei miellytäkään. Esimerkiksi tässä postauksessa arviota, kuten myös tässä.

10. Tiedetään, tämä ei ole varsinaisesti kosmetiikkatuote... Mutta ymppään sen silti tähän top kymppiin. Taisin ostaa tämän Trindin viilan kolmisen vuotta sitten ja edelleenkin se toimii. Juu, onhan se kulunut, mutta monet vastaavat viilat kuluvat paljon nopeammin. Onkohan näitä enää myynnissä..? Jos ei, niin sitten tämä on kyllä turha suositus. Tiedän kyllä lasiviilan olevan hellävaraisempi, mutta oma lasiviilani on sellainen halpa versio joka kyllä on hyvä, mutta viilaukseen tuntuu menevän aikaa tavallista viilaa kauemmin. En tiedä onko se sitten lasiviilojen yleinen ominaisuus, kertokaa te joilla on enemmän kokemusta. Haaveissa olisi kyllä Trindin lasiviila, siitä olen kuullut hyvää. Ehkä jonain päivänä raskin ostaa tuon pari kymppiä maksavan ihmeellisyyden...


Tässäpä tämä sitten =) Minunhan pitäisi haastaa muita mukaan, mutta jätän sen nyt väliin. Tämä haaste kun tuntuu pyörineen blogeissa jo pitkään. Löytyikö tästä teidän suosikkejanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti