maanantai 2. toukokuuta 2011

Leppis

Eräs lukija vinkkasi josko voisin kyhätä vaikkapa leppäkerttu-aiheiset kynnet. No, minun tapauksessani kyse on yhdestä ainokaisesta leppiskynnestä ;) Päätin sitten lyödä kaksi kärpästä samalla iskulla, olinhan tahtonut lakata kynteni Opi:n ihanaisella Catch me in your net -lakalla ennen kuin työt alkavat. Tosin, oikaisin vähän ja laitoin alle yhden kerroksen Mavalan Paradise Blue-lakkaa ja sen päälle yhden kerroksen Opia.

Nämä muruset toimivat pohjalakkauksena leppikselle.


Ja sitten se leppäkerttu..ehhheh, näyttää hyvin pienen lapsen tekeleeltä =D Mielessäni vilisi useampikin idea toteutuksen suhteen ja timantti-ideassa pääsin jo aika pitkälle, hahmottelin jo paperin päälle timanteilla leppäkerttua kunnes tajusin ettei se vaan toimi. Joten, päätin sitten kokeilla vapaalla kädellä taiteilua.

Tällainen öttiäinen siitä sitten tuli.


Pikkusen lähikuvaa, epäselvää sellaista..mööh.


Jeps, pitäisi vissiin harjoitella pikkasen enemmän tuota vapaalla kädellä taiteilua... Lakkoina käytin kahta koristelulakkaa ja valkoiset simmut tein ihan normaalilla valkoisella lakalla. Niin ja apuvälineenä käytin hammastikkua, sillä siis tein silmät ja pään sekä nuo selän mustat kohdat. No, miltäs se näyttää teidän mielestänne, muistuttaako tuo leppistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti