perjantai 29. huhtikuuta 2011

Simppelit kynnet

Elikkäs tällaiset kynnet tällä kertaa. Kuvaustausta on mitä on, mutta kun minä tahdoin saada kuvasta edes suht autenttisen näköisen...


Ja näillä kynnet sitten loihdittiin. Tosin, unohdin laittaa kuvaan koristelulakan jolla rajasin tuon glitterin molemmat reunat. Kyseessä on siis tummanhopeinen koristelulakka joka näkyy tässä postauksessa esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa (oikealla oleva pullo).


Tuo CCUK:n hopeinen lakka (248 Diamond) on kyllä suurta rakkautta, säihkyy sen verran upeasti! Kerroksia sudin kaksi ja kolmaskin olisi voinut olla ok mutta ei suinkaan välttämätön, sen verran peittävä lakka on kyseessä. Itse asiassa, tuo muistuttaa mielestäni aika paljon himoitsemaani Isadoran Silver Sparkles lakkaa. Ehkä Isadoran tapaus on jonkin verran säihkyvämpi ja vaaleamman hopeinen, mutta minun mielestäni tämä CCUK:n lakka on vallan mainio korvike ihan jo hinnankin puolesta, tämä kun maksoi vain 2 € (minun mielestä sen olisi pitäny maksaa 2,90 € mutta en tokikaan pannut hanttiin kassan ilmoittamalle hinnalle...) ja Isadoran lakathan maksavat hiukan alle 8 euroa.

Glitterraidan tein sitten maalarinteippiä apuna käyttäen ja reunat sutaisin vielä sillä koristelulakalla. Ensin meinasin josko laittaisin vielä timangeja, mutta sitten iski laiskuus. Ja hyvä niin, ehkäpä lopputulos olisi ollut liian överi...

Tuosta glitterpurkista tulikin oiva aasinsilta jokin aika sitten tekemiini ostoksiini Huuto.netissä. Hankin nämä kahdelta eri myyjältä ja nyt sitten pitäisi hissukseen alkaa testailemaan näitä. Testailua hidastaa vain kohta alkava työ, minä kun en vielä osaa sanoa kuinka konservatiivinen paikka on kyseessä. Sen ainakin tiedän etten vallan mustissa kynsissä kehtaa mennä sinne töihin =D Aika näyttää tuleeko kynsijuttuihin hiljaiseloa, toivottavasti ei... Mutta niin, katsotte varmasti jotta onpas sekaisin oleva timanttikiekko. Juu, sen vuoksi se myytiinkin järjettömän halvalla, hinta taisi olla jotain tyyliin 1,20 € ja tokihan se oli saatava, mua ei sekaisin menneet timangit haittaa jos vain saan halavalla hyviä kynsikoristeita ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti