torstai 10. maaliskuuta 2011

Minttua mä metsästän!

Rakkaat lukijani, nyt tarvitsen vinkkejä teiltä. Otin tässä taannoin käyttöön tässä postauksessa vilauttamani Fruttinin lime-minttu suihkugeelin ja minä rakastuin. Nyt pullosta on jäljellä muisto vain, olenhan erityisen nopsa kuluttamaan suihkugeelit loppuun... Tuoksu tuossa suihkugeelissä oli siis aivan valloittavan pirtsakan minttuinen. Jopa siinä määrin etten uskalla suositella ko. tuotetta herkkänenäisille/astmaatikoille. Niin ja mainittakoon sekin, että tuolla suihkugeelillä oli viilentävä vaikutus ja se nyt ei ollut ihan kiva kokemus näin talvisaikaan. Mutta, en tiedä tottuiko kroppani siihen, lopulta kun tuntui ettei sitä viilentävää efektiä enää tullutkaan. Siis tämän päpinän pointti on peräänkuuluttaa minttuisia suihkugeelejä, minusta kun tuntuu ettei niitä ole markkinoilla kovin paljoa. Vai olenko väärässä..? Ainakaan mistään marketeista tällaisia tuskin löytyy..vai löytyykö? Auttakee siis minua hädässä, minttu teki sen verran lähtemättömän vaikutuksen minuun!

Mutta, jos nyt lykkäisi kehiin parit tuotearviotkin. Ensimmäisenä vuoron saa Lushin Bohemian palasaippua. Tämänkin siis pakastin aikoinani ja tämän tuoksu ei muuttunut pakastuksen aikana. Aiemminhan epäilin Noubarin tuoksun muuttuneen pakastuksen vuoksi, se kun en tuoksunutkaan enää mielestäni hyvälle. Sen sijaan Porridge säilytti tuoksunsa pakastusjakson jälkeenkin. Eli ehkä pakastus tekee joidenkin saippuoiden tuoksulle epämiellyttäviä juttuja. Tai ehkä kesähuumassa luulin pitäväni Noubaria hyväntuoksuisena ja talven tullen tulin järkiini... Mutta niin, Bohemian tuoksuu ihanan sitruksiselle ja tätä voisin ostaa toistekin. Siitäkin huolimatta että saippuat tuntuvat niin paljon vaivalloisemmilta suihkugeeliin verrattuna. Vaan ehkäpä harjoitus tekisi mestarin ja ajan mittaan oppisin suoriutumaan suihkusta saippuan kera yhtä nopeasti kuin mitä suoriudun suihkugeelillä läträtessäni. Onneksi varastostani löytyykin useampi palasaippua ja näin ollen voisinkin toteuttaa sellaisen palasaippuamaratonin jonka aikana opettelisin ripeää saippuan käsittelyä...


Ja sitten toinen tapaus joka olikin vähemmän miellyttävä tuttavuus. Tai ei kai tässä nyt mitään vikaa ole, mutta jotenkin tämä tuoksui minun makuuni aivan liian vähän. Oikeasti, tässä Oriflamen mango&jogurtti suihkugeelissä on hyvin mieto tuoksu. Lisäksi tämä oli siitä erikoinen suihkugeeli ettei tämä vaahdonnut niin paljon kuin suihkugeelit normaalisti vaahtoavat. Ehkäpä nämä molemmat ominaisuudet liittyivät siihen, että tätä mainostetaankin mietona, herkän ihon suihkugeelinä. Itse vain arvostan tuoksuelämyksiä suihkussa joten toista kertaa tätä tuskin tulen ostamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti