tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kynslakkoi, taas!

Hah! Sain aikaiseksi sentään yhden vaivaisen kirjoituksen joka ei liittynyt kynsiin tahi kynsilakkoihin. Kuten huomata saattaa, olen melkoisen kynsilakkamanian riivaama ja loppua ei näy... Mainittakoon vielä se, että odottelen tässä jenkkilästä saapuvaksi pakettia jonka sisältö on silkkaa kynsilakkaa. Oi että tätä riemua kun vihdoinkin uskaltauduin tilaamaan lakkoja vallan ulkomailta ;) Vaan niitä odotellessani joudumme tyytymään kotoisiin löytöihini. Tällä kertaa esittelyssä Seppälästä bongaamani tummansininen  Wet'n Wildin Blue Moon sellaisenaan ja sitten kuorrutettuna eräällä toisella löydölläni... Mutta, ensin au naturel-kuva.


Jaaha, kynsinauhoissa näkyy sotkua, mutta älkäämme välittäkö siitä. Ihana lakkahan tämä on ja taisipa tehdä tuollaista jälkeä vaivaisella kahdella kerroksella. Vaan sittenpä minun piti kuorruttaa kynnet toisella löydölläni, Wild and Crazyn Wild&Desperatella. Luojan kiitos että ostin kyseisen lakan, olin nimittäin vähällä jättää ostamatta sen! Kävi nimittäin niin, että ensimmäisestä Seppälästä nappasin yhden lakan ja toisesta taasen kolme. Ja hetken arvoin mielessäni kehtaanko ottaa tuota Wild and Crazyn tapausta, herttinen sentäs, olisinhan ostanut vajaan kahden tunnin sisään neljä lakkaa... Nyt on pakko laittaa kaksi kuvaa kun en osaa päättää kumpi on parempi. Tuossa jälkimmäisessä pullossa olevan lakan väri on normaalimpi, ensimmäisessä kuvassa se on aivan liian vaalea.



Meikäläinen kyllä oli aivan hekumoissaan lopputuloksesta. Ensin kylläkin luulin tuon Wild and Crazyn yksilön olevan vanhentuntut, se kun on melkoista jankkia. Mutta jostain luin kommentin jossa sen mainittiin olevan paksua tavaraa. Että ehkäpä se on sen ominaisuus. Toivottavasti vaan ei ala kuivahtamaan pulloon, on se sen verran nätti tapaus, kerrankin glitterinen lakka jossa on myös sitä glitteriä tarpeeksi asti.  Tätä ei siis tosiaankaan tarvitse sutia kymmentä kerrosta lakkauksen päälle. Mine tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti