torstai 30. joulukuuta 2010

Se lakkaus, vihdoinkin!

Vähän ennen joulua koneeni saatiin kuin saatiinkin toimimaan ja sehän tarkoittaa sitä, että nyt pääsen esittelemään sen pariin otteeseen hehkuttamani lakkauksen. Nyt sitten kaikki varmasti odottavat tajunnan räjäyttäviä kynsiä... Noh, toivottavasti ette pety, mutta mine ainakin tykkäsin!

Ensin sudin kynsilleni Avonin tummanruskeaa (golden twilight) lakkaa.


Tämän lähikuvan tarkoitus oli esitellä lakassa olevaa shimmeriä. Noh, valitettavasti se ei päässyt oikeuksiinsa tässä otoksessa.


Kyseinen Avonin lakka on kaunis, sitä en kiistä. Mutta tässäkin on se tummien lakkojen ongelma, ne kun herkästi näyttävät mustilta... Toki kynsikuvasta huomaa ettei lakka todellakaan ole musta, mutta nopsaan vilkaistuna ne saattavat näyttää siltä. Olisinkin toivonut tämän lakan olevan aavistuksen vaaleampi, siten sen kaunis tummanruskea sävy olisi tullut paremmin esiin.

No, sittenpä päätin kokeilla ko. lakkauksen päälle eräältä blogikirppikseltä ostamaani erikoista lakkaa. Hän on siis nimeltään China Glaze ja sävy on nimetty hauskasti: Ick-A-Bod-Y.


 Ja sitten vähän lähikuvaa...


Aika jänskä lopputulos, ainakin meikäläisen mielestä. Niin ja päälle taisin sutaista tätä Oriflamen lakkaa. Tämä on näppärä siinä mielessä, että tätä voi käyttää aluslakkana ja päällyslakkana.


 Tässäpä tämä, mitäs tykkäilitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti