torstai 16. joulukuuta 2010

Suhada

Suhasinpas minäkin Lidliin ostamaan näitä Suhadan uutukaisia. Nämähän eivät siis ole pysyvästi valikoimissa, joten jos mielit näitä, kannattaa Lidliin suunnata lähiaikoina. En vielä pysty antamaan näistä mitään kovin pätevää arviota, mutta ajattelin kuitenkin mainita näistä jos jotakuta mietityttää millaisia tapauksia nämä ovat. Palaan siis tarkempien arvioiden pariin myöhemmin.

Tässä siis ensimmäiset yksilöt, sarjan yö- ja päivävoide. Tuoksut ovat ok, tosin yövoiteen haisu miellyttää omaa nenääni enemmän. Tajusin myös sen, että tuo päivävoide saattaa olla liian kevyt minulle näin talvikäyttöön. Mutta, palaan asiaan siis myöhemmin...


Kasvovedestä keksin heti yhden miinuksen. Siinä kun on alkoholia. No, ans kattoo kuivattaako se liikaa... Muuten vaikuttaa ihan kivalta tuotteelta.


Tämä käsivoide on mukava tuttavuus ja voin jo nyt kertoa sen, että voisin ostaa tätä varastoon toisenkin tuubin. Granaattiomena tuoksuu minun mielestäni nannalle =)


Ainoastaan eräs seikka näissä tuotteissa kummastuttaa. En ole mikään INCI-mestari, mutta näissä tuotteiden ainesosalistan alkupäässä (joko toisena tai kolmantena aineena) on alkoholi ja se hämmästyttää. Joku asiasta paremmin tietävä voisi valaista asiaa..? Tokihan monissa tuotteissa on alkoholia, mutta tosiaankin tuon listan kärkipäässä oleminen kuulostaa oudolta. (Siis ainesosathan on listattu niin, että ensimmäisenä on aine jota tuotteessa on eniten jne.) No mutta, sarjassa on paljon muitakin tuotteita kuin nämä ostamani ja kyllä minua houkuttaisi käydä hamstrailemassa lisää... Saas nähdä pystynkö hillitsemään itseäni ;)

Ja sitten pieni ilmoitusmuotoinen asia. Aion pitää kirjoittelun suhteen joulutauon, oma tietokoneeni on edelleen rikki (ja sen uumenissa on kuvia mm. siitä yhdestä lakkauksesta jonka niin mielelläni olisin esitellyt täällä) ja muutenkin tuntuu jotta pienoinen tauko olisi tarpeen. Palaan siis asiaan loppuvuodesta joten nähdäänpä sitten =)
Oikein rauhaisaa Joulun aikaa teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti