perjantai 19. marraskuuta 2010

Halpaa kosmetiikkaa osa 1

Useimmiten ensimmäinen reaktio suht halvoista kosmeettisista tuotteista on jotain sen tyylistä kuin 'blää, ei noin halpa voi olla hyvää'. Mutta niin kuin kaikki tietävät, aina ei ole tuotetta hintaan katsominen. Toki joukossa on pettymyksiä, mutta myöskin niitä helmiä. Tässäpä muutama kokeilemani tuote.


Tämä Pirkan silmänmeikinpoistoaine ei ulkonäöllään koreile, mutta noin niinkus muuten olen positiivisesti yllättynyt. Kyllä tämä parin euron litku ajaa asiansa vallan mainiosti! Vedenkestävää silmämeikkiä tämä ei poista, mutta enpä minä sellaisia meikkejä käytäkään. Ainakaan minulla tämä ei ole kirvellyt silmissä, suuri plussa siis siitäkin.



Tämä Lidlin huulirasva ei ollut ehkä ihan niin riemukas yllätys kuin olisin toivonut, johtunee siitä että tämä ei ole koostumukseltaan niin pehmeää kuin olisin olettanut. Mutta ei tämä huonokaan ole ja kun miettii hintaa (jotain euron verran), niin ei tältä voikaan odottaa samaa asiaa kuin kalliimmilta sisaruksiltaan. Kuten ylimmässä kuvassa näkyy, sisältää tämä sentään sheavoita. Sitä en kylläkään tiedä miten paljon tässä sitä on... Kakkoskuvasta käy ilmi hylsyn tekniikka joka on kyllä näppärä, rasvan levittely onnistuu siis yhdelläkin kädellä. Ja näitähän on muitakin kuin kuvan tapaus, siis jos pink grapefruit ei jotakuta innosta. En kyllä itse ole huomannut tämän tuoksuvan mitenkään voimakkaasti, joten mitään greippifiiliksiä en ole tästä saanut.


Lidlin suihkusaippuat ovat kyllä hintansa väärtejä, suosittelen siis täydestä sydämestäni =) Kuvan tapauksen lisäksi on muitakin ihania tuoksuja, ainoastaan eräs yksilö sai minut inhon valtaan ja olipa tuo torpata Lidlin suihkugeeli-innostukseni heti alkuunsa. Nimittäin, ensimmäinen Lidlistä ostamani suihkugeeli oli sellaisessa pinkissä/violetissa pullossa ja voi kamala, se haisi pahalle! Onneksi uskaltauduin myöhemmin kokeilemaan muita versioita jotka olivatkin vallan mainioita. Niin ja näillähän on hintaa semmosen euron verran eli ei mitään kallista lystiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti