lauantai 12. kesäkuuta 2010

Mistä tietää, onko kynsilakkoja liikaa?

No, ihan vaan siitä kun niitä on liikaa. Olen monessakin mielessä kosmetiikkahamsteri ja yksi osa-alue on siis kynsilakat. Hassua sinänsä, minulla nimittäin saattaa olla pitkiäkin kausia jolloin en edes lakkaile kynsiäni ja vastaavasti kausia jolloin teen sitä hyvinkin ahkerasti. Tällä hetkellä on menossa jälkimmäinen vaihe ja hyvä niin, olisihan se järkevää myös kuluttaa pois niitä lakkoja eikä vain ostella niitä lisää. Viime aikoina on nääs tullut vähän taas osteltua..köh ;)

Päätin sitten pitää pienen inventaarion, ajatuksissani oli josko voisin luovuttaa joitain lakkoja lähisukulaisilleni. Tähän väliin pieni hupaisa juttu, lakkoja etsiessäni mutisin itsekseni puoliääneen että eihän tässä voi olla kaikki lakkani... Noh, mitä ilmeisemmin kyllä siinä kaikki oli ja eipä tuo 25 pulloa ole kovin vähäinen määrä. Vaikka tokihan monet saattavat omistaa vieläkin hurjemman määrän... Siinä sitten vain kävi niin, että enhän minä kovin monesta ollutkaan valmis luopumaan, tähän mennessä olen karsinut pois annettavaksi  kokonaiset neljä lakkaa ja luulenpa etten parempaan pystykään. Häpeällinen suoritus, myönnetään.

Kuvasin myös kynsilakat ja lätkäisenpäs kuvat tännekin esittelyjen kera. Joukossa on paljon lakkoja joita ei enää saa (ja jotka pitäisikin testata ovatko enää kunnollisia) ja onpa siellä sellaisiakin joista pitää kertoa myöhemmin tarinan kera. Joukkoon tummaan päätyi myös tämänpäiväinen ostos jota en voinut vastustaa ja jota olin katsellut aikaisemminkin sillä silmällä. Ah, Mavalan sävy Paradise Blue on vaan niin ihana! 

Ja tässä nämä kuvat, kynsilakat luetellaan siis vasemmalta oikealle.

  1. Maybelline Colorama, 11 Toffee
  2. Maybelline Colorama, 27 Fruit roll up
  3. Maybelline Colorama, 60 Baby doll
  4. Maybelline Colorama, 56 Coral rose
  5. Maybelline Colorama, 04 Strong mint
  6. Avon nailwear pro, Rave
  7. Avon nailwear, Mystic
  8. Avon nailwear, Diamond dust
  9. Nivea Beauté Flex&Strong with bamboo, 46 Stellar kiss

10. Oriflame French manicure, Gold dust
11. Nivea Beauté Turbo colour, 72 Pure gold
12. Miners, Graphite
13. Gosh, 553 Black passion
14. Avon mirror shine, Polished pink
15. Oriflame Visions Fast N Furious Nail Polish, Rock climber
16. Yves Rocher Luminelle, Rose reflets
17. Yves Rocher Luminelle, Fleur de lune


18. Eveline Happy Colours, 450
19. Eveline Party Colours, 470
20. Nivea Beauté Colour mini, 05 Lollipop
21. Nivea Beauté Colour mini, 07 Jam
22. Mavala, 38 Silver
23. Mavala, 149 Paradise Blue
24. Mavala, 6 Osaka
25. Mavala, 144 Mango orange



Huh, siinäpä siis ne. Harmittavasti osassa värisävyt vääristyvät hieman noissa kuvissa, mutta eipä sille voi oikein mitään. Mutta niin, hihkaiskaahan jos joukossa on sellaisia lakkoja joista tahtoisitte saada hieman tarkempaa analyysia =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti