tiistai 15. kesäkuuta 2010

Oh la la-mikä kynsilakka!

Tarkemmin ottaen en kyllä tiedä voiko tätä sanoa kynsilakaksi. Tai no, voihan sitä, tosin minun käsittääkseni tämän funktiona on toimia lisäsäväyksen antajana itse kynsilakalle... Tokihan tätä voi sutia kynnelle sellaisenaankin mutta en usko sen olevan kovin kummoisen näköistä. Huom. en siis usko, kokeilluthan en ole koska sain pullon puolisen tuntia sitten itselleni ja euforiassani sutaisin tätä testimielessä vain lakatulle kynnelle. Pakkohan tätä on testailla myöhemmin lakkaamattomalle kynnellekin joten palaan asiaan myöhemmin ja katson joudunko syömään sanani.

Tilasin siis Näytä kyntesi -nettikaupasta Nfu.Oh Opal seriesiin kuuluvan lakan numero 54. Sen näkeminen putiikin sivuilla oli totisesti rakkautta ensi silmäyksellä ♥ Tässäpä sitten kuvausyritelmiä lakasta.

Salamalla kuvattuna...


 Ja ilman salamaa.


Yllättäen totuus väristä on näiden kahden kuvan sekoitus, lakka on siis vihertävän turkoosi/sinertävä ja herkullinen kuin mikä! Kuvista ei taida oikein kunnolla saada selvää mutta lakkahan sisältää hippusia, ei siis mitään glitterminihippusia vaan sellaisia suurempia juttuja. Haha, olipas epäselvästi selitetty, termit on minulta vissiin hukassa..? Mutta sitten siihen vaikeimpaan osuuteen joka ei sitten onnistunut. Katsokaapas kun yritin kuvata sitä lakkaamaani pikkurilliä. Huoh.


Tämä oli paras mihin minä ja kamerani pystyttiin ja siltikin tämä ei ihan vastaa totuutta. Minun silmääni hippuset eivät livenä oli noin vihreät vaan juurikin sellaiset sinisenvihreät, riippuu valon kulmasta. Tuosta kuvasta kun saisi sen käsityksen että hiput hohtavat pelkästään Kermitin vihreinä... Joten uskokaa pois, tämä on ihana lakka jolla saa helposti piristystä tylsään lakkaukseen! Kynteni oikein syyhyävät tilaamaan lisää tuotteita ko. kaupasta, siellä kun on vaikka ja mitä ihanaa... Ehkä kuitenkin maltan hetkisen mutta varmaa on se, että tulen asioimaan siellä uudestaan. Ensinnäkin, toimitus oli nopeaa, tein tilauksen perjantai-iltana ja nyt tiistaina sain tuotteet. Hinnatkaan eivät päätä huimaa, esim. tuo lakka maksoi 5,74€ mikä ei ole moiselta jättipönikältä (17 ml) paljon. Toki jos olet onnekas ja asut Tampereella voit käydä paikanpäällä ja näin ollen säästät postikulut. Suosittelen siis tutustumaan kaupan tarjontaan!

Ps. Tilasinhan minä sieltä sellaisen herkullisen tuoksuisen kynsinauhaöljynkin, siitä sitten juttua myöhemmin kunhan olen tutustunut tuotteeseen vähän paremmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti