lauantai 11. elokuuta 2018

Kasvotuotteita ja hurmaava Korres

Tervehdys pitkästä aikaa =) Kirjoitteluun tuli vähän turhan pitkä tauko, mutta kun helteet iskivät, ei puhtia riittänyt blogin päivitykseen. En kyllä valita, oli ihanaa kun kerrankin kesä oli lämmin, mutta kieltämättä voimia verotti se kun töissä ja kotona sisälämpötilat huiteli lähemmäs +30 asteessa (kotona jopa piirun verran yli). Monesti olisi haluttanut mennä vaan istumaan autoon ja lätkäistä ilmastointi päälle =D Mutta, nyt sitten asiaan.


3INA miselligeeli on tuote johon suhtaudun ristiriitaisesti. Käytin tätä talvella ja tämä on kiva siitä ettei kuivata ihoa liikaa. Mutta, jotenkin tuo geelimäinen koostumus aiheuttaa sen, että mielellään huuhtelisin tämän kasvoilta pois vaikka hyvin tämä lähti vanulapuillakin. Käytin tätä aamuisin joten en tiedä miten hyvin tämä poistaa meikin. Taidan kuitenkin siirtää loppupullon suihkun puolelle ja käyttää puhdistusgeelin tapaan.


Yveksen putsarigeeli oli sellainen perushyvä ja tilasinkin toisen pullon jemmaan. Alkuun mietin miksi geeli tuntuu niin liukkaalta (tuli mieleen silikoni), mutta tässä on jotain öljyä joten ehkä se tekee liukkaan fiiliksen. Öljy on kylläkin ainesosalistan loppupäässä. Mitään öljyistä tunnetta tämä ei kuitenkaan onneksi jätä iholle.


Tätä Cosrx:n puhdistusgeeliä on kehuttu paljon ja pakkohan se itselläkin oli testata. Ensi alkuun tyrmäännyin tuoksusta ja mietin onkohan se nyt ihan ok juttu. Tuoksu oli todella voimakas ja jollain tavalla bensamainen tmv. Googlettelin tuoksua ja joltain sivustolta löysin maininnan tuoksusta, tämä siis tuoksuu teepuuöljylle. Heureka, niinpä tietysti, aivoni vaan keskittyivät siihen toiseen lemuun jonka havaitsin =D Mutta, tuollakin sivustolla kirjoittajan mielestä tuotteessa tuoksuu jokin muukin. En nyt enää muista mitä termiä kirjoittaja käytti, mutta oli huojentavaa lukea että tuote ei ole ainakaan pilalla =) Jos ei välitetä tuoksusta, niin tämä putsari oli todella hyvä, tämä pesi kasvot tarpeeksi hyvin omaan makuun, mutta ei kuivattanut ihoa.


Tällä hetkellä käytössä on tämä It's Skinin banaaniputsari. Tuoksu tässä on kivasti miedon banaaninen, mutta muuten tämä kyllä valitettavasti jätti minut vähän kylmäksi. Koostumus on kyllä ihana, putsari on valkoista jämäkkää helmiäiseen vivahtavaa geeliä/voidetta josta tulee vaahdottaessa kermainen maltillinen vaahto. Mutta, tämä kuivattaa ihoa liikaa, tuntuu kuin olisi pessyt kasvonsa perinteisellä palasaippualla. 


Sitten se hurmaava Korres. Ostin kesällä Sokokselta alennuksesta minisetin Korresin vartalovoiteita ja kahta olen testannut. Tosin, helteiden vuoksi kroppaa ei ole tehnyt mieli paljoa voidella, mutta tämän sitruunalle ja basilikalle tuoksuvan voiteen sijoitin yöpöydälle ja ennen nukkumaan menoa välillä lätkin tätä mm. säärille. Rakastuin tähän päätä pahkaa, tuoksu on aivan ihana ja en haluaisi minituubin loppuvan koskaan. Yveksellähän on myös samalle tuoksuva sarja ja suihkarista olen kyllä tykännyt, nyt en muista olenko sitä kroppavoidetta testannut... Mutta, tässä Korresissa tuoksu on mielestäni hienostuneempi ja voisinkin joskus ostaa tätä ihan ison pullon.

8 kommenttia:

  1. Mä käytin itse tuota 3INA miselligeeliä ihan puhdistusgeelin tapaan eli huuhtelin sen lopuksi vedellä pois;) Varmaan siksi tykkäsinkin siitä:) Ei se ehkä mahdottoman tehokas putsari ole, mutta ihontuntuma oli kiva:)
    Korresin voiteet kuulosta ihanilta. Olen monesti katsellut pikkusettejä, mutta en ole saanut aikaiseksi hommata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ajattelin, josko käyttäisi tuota miselligeeliä niinä päivinä kun kasvoilla ei ole meikkiä =) Ainakin tämä Korres on ihana, se toinen testaamani ei ole tuoksultaan ihan mun makuun. Saa nähdä mitä tykkään lopuista =)

      Poista
  2. Mä en oo kanssa innostunut noista miselligeeleistä, oon käyttänyt kans ne puhdistusgeelin tapaan, joten siinä menee vähän niiden pointti sitten. :D Päätin pari pullollista käyttänyt ja päätin etten enää koske niihin.

    Haha sama, rasva oli viimeinen mitä halusi kroppaan +30 keleillä pistää, nyt viimeisen viikon on saanut jo voidepurkkiinkin tarttua muutamia kertoja. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jäänyt päälle tuo voitelemattomuus, välillä saatan lätkäistä voidetta puolihuolimattomasti vähän sinne sun tänne =D Pitäs kyllä alkaa rasvailemaan ennen kuin iho kuivuu ihan korpuksi =)

      Poista
  3. Tuo bansku-putsari kuulostaisi itselleni täydelliseltä kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen :). Täytyypä laittaa korvan taakse, että ostan joskus testiin, kunhan ensin saan putsarihyllyä vähemmäksi entisistä purkeista ja tuubeista :D.
    Ja jep, ei paljoa tehnyt mieli rasvailla kroppaa Heinäkuussa... Eilen itse asiassa rasvasin ensimmäistä kertaa kunnolla koko kropan, muuten oon vaan jalkapohjia rasvaillut ja satunnaisesti sääriä ja käsivarsia :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla putsarilla saa kyllä natisevan puhtaan ihon =D En oo tutkaillut saako tuota jostain nettikaupasta tai kivijalkaliikkeestä, ite tilasin eBaysta.

      Poista
  4. Miulla on granaattiomena putsari odottamassa käyttöä. Oli pakko tilata kun kerrankin kun tuli elevenille lisää, lähinnä tuoksu edellä menin ja sen mukaan mitä oli jäljellä, se appelsiini on toinen kiinnostava.

    Ei kyllä rasvapurkit helteillä vajunut, nyt on taas päässyt käyttämään:D

    VastaaPoista
  5. Piti heti mennä kurkkimaan Elevenin sivuille, hyvä tietää että näitä saa sieltäkin ja hintakaan ei ole paha =) Appelsiiniversio alkoi houkuttamaan muaki =D

    VastaaPoista