torstai 19. heinäkuuta 2018

Käsivoiteita

Katellaanpas tällä kertaa muutamia käsivoiteita jotka on kulutettu. Tai no, tuo yksi tuubi on vielä töissä käytössä, mutta eiköhän sekin pian tule tiensä päähän.


Lakritsi tuoksuna oli minusta epäilyttävän kuuloinen juttu, mutta Dermosilin lehden mukana ollut näyte sai minut hurmaantumaan ja tilasinkin sitten minisetin jossa tämä lakuvoide oli. Tosiaankin, yllätyksekseni tykästyin tuoksuun =) Käsivoiteenakin tämä oli ihan hyvä (muoks., tai siis on hyvä, huomasin tämän vielä pyörivän olkalaukussani =D), tosin rutikuiville käsille tämä ei varmaan riittäisi.


Nämä käsivoiteet ostin setissä, kolmas versio odottaa vielä vuoroaan. Oikealla oleva Mystery Garden oli tuoksultaan yllättävän hyvä, pelkäsin sen tuoksuvan kukkaiselle, mutta ei se sellainen ollutkaan. Tai jos olikin, niin ko. kukkien tuoksu näemmä miellytti meikäläistä =D Vasemmalla olevan Lemon Zest & Bergamot on myöskin ihan jees tuoksun puolesta, tämä on siis vielä käytössä. Mutta, käsivoiteena en kyllä näistä oikein tykkäile. Nämä jättävät käsiin jonkinlaisen kalvon joka antaa mielikuvan hoitavuudesta, mutta eivät nämä kyllä kosteuta käsiä juuri ollenkaan. 


Olen käyttänyt Balade En Provencelta aiemmin päärynälle tuoksuvan käsivoiteen ja siihenhän rakastuin tulisesti. Tuoksuttelin myöhemmin tätä omenaversiota ja tähänkin hullaannuin, tuoksu oli juuri mun makuun, sellainen crispy.

 

Pakkaus oli kyllä niin herttainen =)


Kun sitten otin voiteen käyttöön, koin hämmennyksen. Tuoksu oli jotenkin outo, mietinkin oliko voide muka mennyt pilalle. Kuitenkin syvemmällä purkissa oleva voide tuoksui normaalimmalle eli en tiedä oliko tosiaan pintakerros jotenkin hapettunut. Mulla on jemmassa toinen purkki, joten mielenkiinnolla odotan miten sen kanssa käy. Nämä Balade En Provencen käsivoiteet ovat verrattain hoitavia ja yökäsivoiteena näitä oonki käytellyt. Ompun lisäksi jemmassa on toki yksi päärynäinen, mutta odottelen ilmojen viilenemistä (ja siitä seuraavaa kätösten kuivumista) ennen kuin korkkaan ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti