maanantai 2. heinäkuuta 2018

Katsaus suihkugeeleihin

No niin, edellisestä jutusta sitten sainkin hyvän aasinsillan tähän postaukseen eli vuorossa on pitkästä aikaa suihkugeelejä =)


Tämä minikokoinen puteli tuli v. 2016 L'Occitanen joulukalenterista. Kiva tuote, tosin tuoksua en nyt osaa oikein kuvata, se oli mukava ja olettaisin tuoksun olevan sellainen joka ei helposti ärsytä ketään. Ehkä tämä oli myös sellainen joka ei niin pahasti kuivattanut ihoa, mutta sitäkään en niin tarkalleen muista..hyvä minä =D


Tämän suihkarin merkki ei käynyt ilmi pullosta, outo tapaus siis. Ihan ok tuote kaikin puolin, mutta ei ollut kuitenkaan mikään järisyttävä, eli ei jäänyt kovin paljoa mieleen.


Rexonan suihkari aiheutti karvaan yllätyksen. Toki tuolla pullon alaosassa mainitaan menthol, mutta enpä sitä lukenut ja toisaalta vaikka olisin lukenut, en tiedä olisiko hälytyskellot alkaneet soimaan. Juu, tämä oli viilentävän fiiliksen jättävä suihkugeeli ja en nyt itse tällaisista hirvittävästi välitä. Vaikka yritin huuhtoa iholta tämän nopsaan pois, silti aina jotakin paikkaa alkoi vähän paleltamaan. 


Oi että, tästä minä kyllä tykkäsin! Siis eihän banaanille tuoksuva suihkugeeli voi olla mikään huono juttu! Tätä kyllä voisin käydä ostamassa toisenkin pullon =)


Joskus Yveksen suihkugeeleissä on omaan makuun liian laimea tuoksu, mutta tämä tapaus kyllä tuoksui tymäkästi kahvipavuille. Itsellä tuoksusta tuli mieleen Carneval -keksi, siis se kahvinmakuinen tietysti. En kuitenkaan syttynyt kahvin aromiin joten tuskin ostan toiste.


Kuten äsken totesin, joskus Yveksen suihkarit saattaa tuoksua mun makuun liian vähän ja tämä oli vähän semmonen tapaus. Tuoksu oli kyllä kiva, mutta tosiaan olisi ollut parempi jos se olisi ollut vähän voimakkaampi =)


Sitten kaksin kappalein Yliopiston Apteekin suihkugeelejä. Käytin ensin oikealla olevan mustaselja-vadelman ja tämä kuulemma tuoksuu vadelmalle. Tuoksu olikin marjainen, mutta kunpa se olisi ollut hiukan voimakkaampi. Vasemmalla oleva koivu-inkiväärin olisi kuulunut tuoksua inkiväärille, mutta mun nenän mielestä tuoksu ei ollut ihan sellainen miksi itse miellän inkiväärin tuoksuvan. Käytinkin tätä vain yhden kerran suihkussa ja siirsin loput käsisaippuaksi. Näitä suihkgueeleljähän on vielä kolmaskin versio, vihreä tee-minttu, mutta jätin sen tuolloin ostamatta, ajattelin josko se olisi tylsä vaikka kyseisistä tuoksuista kyllä tykkään. Ehkäpä joku kerta vielä ostan senkin testiin =)

4 kommenttia:

 1. Mäkin katsoin eka Rexonasta, että ai ihana aloe vera suihkari, olishan ton fresh-sanan pitänyt paljastaa totuus. :D Mäkään en tykkää tollaisista viilentävistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olisi miten kuuma, niin tuollaisten suihkareiden aiheuttama viilennys on kaikkea muuta kuin kivaa =D

   Poista
 2. Banaanintuoksuiset suihkusaippuat on ihania:) Voihan vitalis, kun en huomannut tilata YR:ltä tuota kahvintuoksuista suihkaria, vaan muita juttuja. Täytyy laittaa korvan taa seuraavaa kertaa varten. YA Naturaen suihkarit taidan jättää hankkimatta, vaikka harkinnassa ovat olleet. Tuoksut ei kuulostaa ihan siltä, mitä toivoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaani on kyllä kiva tuoksu kosmetiikassa ja nyt otin käyttöön banaanille tuoksuvan kasvoputsarin, ai että =)

   Poista