lauantai 10. helmikuuta 2018

Viimeinen satsi

Nyt on sitten viimeinenkin Le Petit Olivierin suihkugeeli otettu käyttöön joten katsotaanpa mitä näistä viimeisimmistä oikein tykkäsin.


Minähän rakastan verbenan (ja myöskin sitruunan) tuoksua, joten toivoin tämän lunastavan odotukseni. Onneksi se tekikin niin, tämähän tuoksui aivan ihanalta!


Tämän taasen olisi pitänyt tuoksua punaherukoilta, mutta tämäpä olikin lähes tuoksuton mun nenään. Valtava pettymys siis.


Tänään korkkasin tämän greippiversion ja onneksi tämä ei tuottanut pettymystä, tuoksuu siis mukavan greippiselle =)

Tiivistettynä voisin todeta Le Petit Olivierin suihkugeelien laadun tuoksujen suhteen vaihtelevan rajusti. Osa tuoksuu, osa taasen ei tuoksu juuri ollenkaan. Hiukan hämmentävää, mutta nytpä tiedän mitä näistä kannattaa ostaa uudestaan ja mitkä jättää väliin.

Edellisessä postauksessa esittelin tilauksen jonka tein Apteekkituotteet. fi -verkkokauppaan ja yksi tilatuista tuotteista oli Louis Widmerin Skin Appeal -kuorinta. Kommenteissa Anzu-Anssu kertoi sen sisältävän muovirakeita joten ryntäsin heti katsomaan mitä minun tuubissani luki.


Huh, onneksi ovat seuranneet aikaansa ja nykyisin kuorinta on biohajoava. Seuraavaksi mieleni valtasi epäilys ja mietin onkohan muutos vaikuttanut tuotteen tehokkuuteen. Käyttöönhän tämä piti siis ottaa heti, mutta onneksi epäilys osoittautui turhaksi, tämä on edelleen ihanan tehokas kasvojenkuorinta =)

4 kommenttia:

 1. Pöh, punaherukka olisi kuulostanut ajatuksena ihanalta, mut just mietin, että sen tuoksu ei ole kovin helppoa ikuistaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, onnistuessaan olisi varmasti ollut aika ihanan tuoksuinen suihkari =)

   Poista
 2. Oiii, huippua, jos ovat päivittäneet kuorinnan ja tehotkin ovat säilyneet yhtä rouheina!!
  Täytyypä ostaa testiin uusittu versio jossain vaiheessa ^_^!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla uusittua versiota =)

   Poista