lauantai 24. helmikuuta 2018

Käsivoiteita

Mulla vaikuttaisi olevan melkoinen satsi käsivoiteita joista olisi tarkoitus kirjoitella. Postauksesta tulisi pitkä kuin nälkävuosi eli kirjoittelen näistä sitten pienemmissä erissä. Aloitetaan tuotteesta jonka olen käyttänyt ajat sitten, mutta jostain syystä se ei tänne blogiin asti ole eksynyt.


Itse asiassa, tämähän on vartaloemulsio, mutta käytin tämän aikoinaan LivBoxista tulleen minikokoisen version enimmäkseen käsiin. Tämä jäi positiivisena mieleen, kosteutti kädet hyvin (tosin en tiedä miten talvella toimisi) ja se mitä lätkin tätä sääriin, jäi myös mieleen hyvässä mielessä. Voisin siis todellakin ostaa ison pullon kroppakäyttöön =)


Toissavuoden joulun aikaan Dermoshopissa myynnissä olevassa minisetissä oleva käsivoide oli yllättävän hyvä tuote kuivillekin käsille. Tarkkasilmäiset varmasti huomaavat tuubissa sanan 'foot', mutta kuvauksessa tämän kerrottiin soveltuvan myös käsille. Jos oikein muistan, kuvauksessa mainittiin tämän olevan öisin käytettävä voide, mutta kyllä minä ihan päivälläkin tätä käytin =) 


Yveksen mango-korianteri käsivoide oli tuoksultaan mukava, mutta kosteutustehot eivät olleet ihan tarpeeksi riittävät talviaikaan. Minulla on tästä toinen tuoksuversio ja sen käyttö pitääkin siirtää kesälle.


Mario Badescun käsivoide aiheutti ensin hämmennyksen. Kuten kuvasta huomaa, voide on hempeän vaaleanpunainen ja siitä tulee mielikuva hempeästä tuoksusta. Kilin kellit, tämän tuoksu oli aika kamala, jotenkin pistävä ja yrttinen. Elevenin sivuilla tuotetta kuvataan näillä sanoilla:

Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream on kuiville ja karheille käsille tarkoitettu hoitovoide, jonka antioksidanttinen koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. A- ja E-vitamiineja, yrttiuutetta sekä ravitsevaa merivettä sisältävä täyteläinen käsivoide tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Käsivoiteena tämä oli ihan ok, tosin omille kätösille näin talvella tämä oli aavistuksen verran liian mieto. Voisin kuitenkin ostaa tätä toistekin ellei tuoksu olisi niin tuju.


Viimeisenä joukon mielenkiintoisin käsivoide, tai anteeksi, geelihän tämä on. Skinfoodilla on useita eri tuoksuversioita ja itse valitsin ananaksen. Kieltämättä ostopäätökseen vaikutti myös hauska nallekarkkipullo =D Valitettavasti tuoksuun petyin, ei tämä tuoksu juuri ollenkaan. Sen sijaan kosteutustehot yllättivät, jotenkin sitä ajattelee ettei geelimäinen tuote voi kosteuttaa tarpeeksi, mutta tämähän on yllättävän hyvä! Ei tietenkään rutikuivia käsiä pelasta, mutta perusvoiteena (sorry, geelinä) ihan jees. Toki tästä jää käsiin geelimäiseen tapaan tahmainen fiilis vähäksi aikaa, mutta kyllä se siitä sitten tasoittuu. Jännä tuote kaiken kaikkiaan =)

2 kommenttia:

  1. Mä käytän LRP:aa kans käsiin, omaan kroppaan se tuntuu jotenkin liiankin hoitavalta, mutta käsissä ihana. Olen itseasiassa jo kertaalleen hölvännyt sit ison pumppupullon kantapäille ja käsiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan taisin kerran lätkiä tuota sääriin, en sitten tiedä olisko itellekin liian hoitava koko kropalla =)

      Poista