lauantai 13. tammikuuta 2018

Miselliä ja yksi putsari


Nähdessäni kuvan tästä Cienin misellivedestä hämmennyin, olin nimittäin muistellut pullon olevan vaaleanpunainen... =D No, kuvaa vaaleanpunaisesta pullosta ei näkynyt, joten tämähän minulla on täytynyt olla käytössä. Pullossa oli näppärä pumppusysteemi ja misellivetenäkin tämä oli ihan hyvä. Minähän käytän näitä aamupuhdistuksessa joten en osaa sanoa miten tällaiset vedet poistaa meikin. Joskus harvoin olen saattanut käyttää puuteroituun+peiteaineella kuorrutettuun naamaan misellivesiä ja kyllähän ne ihan hyvin ovat sen vähäisen meikin poistaneet. Tätä käyttäessä ihmettelin kun tuote vaahtosi jonkin verran kasvoilla. Mietinkin oliko muka muut aiemmin käyttämäni misellivedet tehneet niin, mutta nyt kun tämän jälkeen olen käyttänyt pari muuta pulloa, niin eivät ne ole mitenkään vaahdonneet. Tuo vaahtoaminen ei ollut oikein meikäläisen makuun, mutta siitä huolimatta voisin ostaa tätä toiste.


Formula 10.0.06 oli merkkinä minulle ennestään tuntematon. Toki kaupassa olin bongannut ko. merkin, mutta tuotteisiin en ollut tutustunut. Tämähän on kylläkin erityisesti nuorille kehitetty sarja, mutta minähän olenkin ikinuori... ;) Tämä tuote ei kulje miselliveden nimellä, vaan on puhdistusneste. Omasta mielestäni on siis ihan sama asia. Tämä oli perushyvä, mutta ei jäänyt mitenkään erikoisena mieleen. Periaatteessa voisin ostaa toistekin, mutta halvemmalla saa ihan yhtä hyviä tuotteita. Tämä oli tosiaan tarjouksessa vitosen, mutta normaalihinta huitelee lähemmäs kymppiä.


Ja kuten huomaatte, alennuksesta ostin tämänkin Herbinan miselliveden. Tämäkin oli perushyvä ja tuoksu oli mukavan hedelmäinen. Voisinpa ostaa toistekin =)


Tilasin eBaysta tämän korealaisen kasvoputsarin. Koostumus oli valkoista vetelähköä geeliä ja tuoksu toi mieleen (marja)jogurtin. Tuoksu oli hyvin mieto ja marjat olisivat kyllä voineet tuoksua huomattavasti enemmän, vähän jäi siitä sellainen pliisu fiilis. Vaahdottaessa tuote muuttui ihanan kermaiseksi, mutta valitettavasti tämä ei ollut ehkä aivan ihanteellinen iholleni näin talvella. Tämä nimittäin jätti iholle sellaisen natisevan puhtaan tuntuman, ehkä tämä olisikin tuntunut paremmalta kesällä. Kiva oli kokeilla, mutta en kyllä hanki toiste.

8 kommenttia:

 1. Cienin miselliveden vaahtoaminen ei miellytä muakaan. Vie melkein koko käyttöinnon. Herbinan misellivesipullon suu on mun makuun (ja käyttötottumuksiin) liian iso, ja aina tulee liikaa, vaikka kuinka yrittäisi olla varovainen. Muuten hyvä tuote ja tuoksu kivan raikas:)
  Korealaiset kasvoputsarit on mulla pannassa juuri tuon nitisevän puhtauden tunteen takia. En tykkää sellaisesta ollenkaan. Harmi sinänsä, kun putelitkin on yleensä houkuttelevan somia ja kivoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaahtoaminen tosiaankin tuntui vähän oudolta, mikähän lie sen vaahtoamisen sitten saa aikaan. Holika Holikan aloe veraa sisältävä putsari muistaakseni ei jättänyt sellaista nitisevän puhdasta fiilistä, mutta muuten se ei jäänyt mitenkään erikoisesti mieleen.

   Poista
 2. Mä en oo edes tiennyt, että Cienillä on misellivettä, täytyy kokeilla, mua ei nimittäin se vaahtoaminen haittaa monissa luonnonkosmetiikan misellivesissä on se ominaisuus ja ne tekee ihon yleensä tosi pehmeäksi, toki riippuu vaahdon määrästä, mut noin muuten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tuohon vaahtoamiseen tottuisi, mutta jotenkin sitä ajattelee ettei miselliveden pitäisi vaahdota =D

   Poista
 3. Cienillä on kaksi misellivettä, ja se pinkki on muistaakseni kuivan ihon, kun tämä sininen normi/sekaihon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut Cienin kasvovesi joka oli vaaleanpunaisessa pullossa, ilmeisesti muistelin sitä =)

   Poista
 4. Mulla Nivean jotkut micellivedet (en muista tarkkaan mikä versio) joskus vaahtoo. Ei hirveesti mutta vähän. Aion seuraavaksi ostaa testiin cien micellivesi vaikka Nivea on ehdoton lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan jos vaahtoaminen ei haittaa, Cienin misellivesi kun ei ole hinnalla pilattu =)

   Poista