lauantai 31. joulukuuta 2016

Sekalaista seurakuntaa

Katsotaanpa näin vuoden lähestyessä loppuaan muutama sekalainen tuote jotka ovat tulleet/ovat tulossa tiensä päähän.


Wellan hiuksille suunnattu BB-lotion tuli joskus LivBoxista. Täytyy myöntää, hiukan hymähdin tuolle beebeelle, kyllähän tämä on ihan vaan tavallinen hiuksiin jätettävä voide joka suojaa lämmöltä, kosteuttaa ja mitä kaikkea tällaiset voiteet nyt tekevätkään... Sitä en kyllä ymmärrä kun pullossa lukee kampausneste, koostumus kun on emulsiomaista. Vaan eipä mitään, oon tykänny tästä hirmuisesti ja viime aikoina oon yrittänyt kopsutella purkin loppuja saadakseni loputkin jämät käyttöön. Tämä tekee hiukset ihana pehmeiksi ja tuntuu kuin föönatessa hiukset kuivuisivat nopeammin kun on käyttänyt tätä.


Badgerin huulivoide oli kunnon ikuisuustuote. En muista oliko tämä välillä pois käytöstä vai miksi tämä ei tuntunut loppuvan millään. Jossakin vaiheessa ajattelin jo heittää loput pois, tälle kun tosiaankin oli kertynyt ikää. Käytin rasvan kuitenkin loppuun (tosin jämiä en alkanut kaivelemaan hylsyn pohjasta) sillä tämä oli huulivoiteena suht hyvä. Ainut mikä tökki (ja epäilemättä hidasti kulumista) oli tuoksu, tämähän tuoksui laventelille ja appelsiinille, ja tuo laventeli ei ole lempituoksujani. Ajan mittaan tuoksu kyllä hälveni ja lopulta tämä oli melkein tuoksuton (tylsää sekin).


Yveksen dödöjä en ollut käyttänyt aikoihin ja kesällä korkkasin tämän Meksikon limelle tuoksuvan yksilön. Ihan perushyvä dödö, en tästä sen kummemmin osaa sanoa.


Miyon kivipuuteri sävyssä Cream vetelee viimeisiään. Nenä kyllä kiiltelee, tosin en nyt muista onko muutkaan käyttämäni kivipuuterit saaneet kiiltoa täysin aisoihin... Tästä kyllä on jäänyt vähän semmonen fiilis etten taida toiste ostaa.

Siinäpä ne, palaamme asiaan ensi vuonna =) Rauhallista Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti